Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קייץ שלום . בבעלותי אסטרא דיזל 2001 2000 סמ"ק עם צריכת דלק מוגברת (עשן שקוף ומסריח), יעצו לי לנקות "מצערות" האים יש למינ יש נסיון , אפשר לבד? ובמה זה כרוך ?(צריכה 1/13.5 )לפי הידוע צריך להיות 1/16 .

תודה ויום קריר לכולם

פורסם

בקצרה על דיזל-

המנוע יונק אוויר ישירות מהפילטר בלי בקרה ,האויר המסונן הולך ישר לשסתומי יניקה דרך הטורבו (אם יש),ויש לו את המזרקים שהמחשב מפקד עליהם וקובע את כמויות הסולר.

יש גם מד כמות אוויר אבל אני לא יודע עד כמה הוא יכול להשפיע.

בגלל זה בדיזל הפילטר אוויר מתלכלך מהר ומומלץ להחליף אותו עד 10K לא קשור לדגם האוטו.

המרססים בדיזל מאוד רגישים והחלפתם עולה כמעט 3000 שקל בקיה ויונדאי למשל.

הניקוי שמציעים לך זה למרססים-מניסיון רק אם אתה לפני מכירה תעשה את זה ,אני עשיתי ניקוי ייעודי בעזרת הוצאה וניקוי במעבדה ,שילמתי 350 של והאוטו היה שקט לכמה ימים ואז חזר להרעיש .

אתה יכול גם לשפץ בחצי מחיר אבל אף אחד לא מבטיח שה יחזיק.

הפיתרון -החלפתי אינגקטור ואיפוס מחשב והמנוע שקט כבר 3000 ק"מ.

תעשה טיפול גדול שכולל -פילטר אוויר ,החלפת שמן ופילטר ,החלפת פילטר סולר ,ואולי לפני תשים פחית 244K לדיזל וחכה שיגמר מיכל ואז תעשה טיפול.

אחר כך אם העישון ממשיך סע למוסך ובדוק תקינות EGR ,מרססים ותזמון המשאבת סולר,

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...