Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

מאז שרכשתי את הרכב, יש לי צלצולים עדינים (הצתה?) מהמנוע באיזור ה-3000 סל"ד.

זה לא ממש מפריע לי ואני כרגע לא חושב ללכת לעשות כיוון הצתה לפלאגים.

אותי מעניין דבר אחר - האם צלצולים משפיעים באיזשהו אופן על צריכת הדלק?

כי כפי שאני מבין, רק אם יש הצתה מאוחרת, זה יכול להשפיע. דטונציה אמורה להשפיע פחות.

תודה על התשובות!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

שלום,

התקלה שציינת נובעת מאי-שריפה נכונה של דלק, הצתה מוקדמת מדי, פיח שהצטבר בראשים, דלק לא הכי נקי,

מצתים לא מכוונים ועוד סיבות רבות...

ברור שאם אין כיוון מדוייק של דלק ואוויר, אנו לא מקבלים את התוצאה האופטימלית.

כדאי מאוד לטפל בזה ולא להזניח.

אסי

פורסם

תודה על התגובה אסי!

בנושא זה - האם אי טיפול בתקלה יכול ליצור נזק?

פשוט אני דל אמצעים בתקופה זו :)

פורסם

ראשית, ב-99% מהרכבים היום (היום = מאז אמצע שנות ה-90) לא ניתן לעשות כיוון הצתה. התיזמון נקבע ע"י מחשב הרכב.

שנית, בהחלט יכול להיגרם נזק במידה ולא תתפל בתקלה (החל מזיהום אוויר מוגבר, דרך זה שלא תעבור טסט, ממיר קטליתי שיהרס ואפילו נזק למנוע עצמו).

פורסם
ראשית, ב-99% מהרכבים היום (היום = מאז אמצע שנות ה-90) לא ניתן לעשות כיוון הצתה. התיזמון נקבע ע"י מחשב הרכב.

שנית, בהחלט יכול להיגרם נזק במידה ולא תתפל בתקלה (החל מזיהום אוויר מוגבר, דרך זה שלא תעבור טסט, ממיר קטליתי שיהרס ואפילו נזק למנוע עצמו).

אם כך, מה יכול לגרום לתופעה? זה רעש מאוד עדין, נשמע רק עם חלונות פתוחים ברחוב צר ושקט..

פורסם
שלום,

התקלה שציינת נובעת מאי-שריפה נכונה של דלק, הצתה מוקדמת מדי, פיח שהצטבר בראשים, דלק לא הכי נקי,

מצתים לא מכוונים ועוד סיבות רבות...

ברור שאם אין כיוון מדוייק של דלק ואוויר, אנו לא מקבלים את התוצאה האופטימלית.

כדאי מאוד לטפל בזה ולא להזניח.

אסי

קיבלת כבר תשובה...

פורסם

הייתה לי בעיה דומה באלמרה 99 פתרתי זאת ע"י הוספת

תוסף דלק K-44 ונסיעה בסל"ד גבוה

הבעיה נפתרה לחלוטין גם כשמדליקים מזגן וגם כשהרכב בעלייה

מנוע שקט ללא צלצולים

מחיר התוסף נע בין 80-95 שקלים בהצלחה

אשמח לשמוע אם עזר

פורסם

תודה לכל המגיבים!

חשבתי להוסיף תוסף כזה לפני הטסט שיש לי בעוד מספר חודשים אבל אני בהחלט אשקול זאת לפני, תודה לכולם!

• תוכן חדש...