Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבקש לדעת האם קיים מכשיר שניתן לבדוק בעזרתו את בולמי הזעזועים ברכב? אני לא מתכוון לבדיקה ה"מקצועית" של לחיצה על פינת הרכב, אלא למכשיר שבודק את הבולם. אם קיים מכשיר כזה, באיזה מוסך או מכון ניתן לבצע בדיקה?

פורסם

ישנו מתקן לבדיקת בולמים בדיוק כמו שקודמי אמר , אבל משהו חשוב שצריך לדעת ולפעמים בעלי המקום לא יודעים :

המתקן לבדיקת בולמים הינו מן מפלטה שמרעידה את הבולם בזמן הבדיקה שלו, מתקן זה נועד לבדיקת בולמי שמן ולא בולמים פנואמטיים כמו שמותקנים בכמה מהרכבים המודרניים (בגלל שלא סיפרת לנו באיזה רכב מדובר אני מציין), אם בדיקה כזו תתבצע על רכב עם בולמים פנואמטיים היא תהרוס לגמרי את כל מערכת הבולמים ברכב, לדוגמא AUDI A8 חדשה ש5 דקות לאחר בדיקה מהסוג הזה קרסה כולה לגובה של כמה ס"מ בודדים מהקרקע (נזק של 30K שקל) ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הי

תודה לתשובותיכם. אני מדרום הארץ והרכב בו מדובר הינו דייהו רייסר. בעלות של הנזק שנגרם לאאודי המתוארת, ניתן לרכוש לפחות 10 מכוניות כאלה.

• תוכן חדש...