Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את הרכב שיש לי (יונדאי לנטרה 98, 1800) לרכב קצת יותר קטן וחדש.

הצרכים העיקריים שלי הם רכב שיהיה לי בו מקום לרגליים (הגובה שלי הוא 1.95), אמין, ושהאחזקה שלו תהיה יחסית זולה. כמו כן, אני מעוניין ברכב מאובזר יחסית.

אני לא נוסע כל כך הרבה במשך השבוע, כך שצריכת דלק היא לא נושא משמעותי (הרכב שיש לי עכשיו עושה לי 1:9 בתוך העיר).

חשבתי על יונדאי גטס 1.6. אני אשמח לשמוע מכם מה דעתכם על הרכב הזה, או אפשרויות לגבי רכבים אחרים.

תודה!

פורסם

אני אענה רק מטעמי גובה, לגבי גטס.

אני כס"מ פחות מהגובה שלך, ונהגתי 5 שנים על גטס 1.6 (מודל 05')

קשה להשוות לרכב שיותר משפחתי כמו הלנטרה - נהגתי כמה וכמה פעמים על אלנטרה (05') והישיבה שונה לגמרי, והרבה יותר מרווחת ברגליים.

עם זאת, הגטס הייתה לי נוחה, לרגל שמאל אין בעיה, אבל רגל ימין טיפה הציק לי תמיד ה"קונסולה המרכזית" (:wink:) של המזגן-רדיו וכו', שאף פעם לא מצאתי תנוחת ישיבה שהסתדרה לי כך שהברך לא תשב על השפיץ של הדשבורד שם.

כשאני נוהג, הייתי בדר"כ משעין את הרגל ימינה איפה שהפלסטיקים של הדשבורד, אבל בכל מצב של הכסא הייתי מתנגש או בשפיץ, וזה כנראה כי הייתי יושב קצת קרוב מדי, או שהייתי יושב קצת אחורה יותר ואז הרגל תקועה איפה שהידית הילוכים.

ממליץ לך להכנס לכל גטס כלשהי, ולנסות בעצמך איך מסתדר לך.

בענייני ראש - התקרה ב1.6 טיפה נמוכה יותר בגלל הסאנרוף..אבל זה לא מפריע יותר מדי - אתה תתנגש בתקרה רק אם תתרומם פיזית מהכסא, או תשב ממש, אבל ממש (90מעלות) זקוף. אם לא - יש לך 3-4ס"מ בודדים של מרווח.

פורסם

פיספסתי את הסעיף הזה בשאלה שלך.

לגבי אמינות, שביעות רצון של 100%, באמת בלי הגזמה.

הרכב הגיע אלי מהסוכנות והייתי יד ראשונה למשך כחמש שנים וכמה חודשים, והוא שירת אותי נאמנה לאורך כל הדרך.

שמרתי עליו ודאגתי לטיפולים שוטפים בזמן, במוסך מורשה, גמעתי 99 אלף ק"מ בתקופה הזו ולא הייתה לי בעיה או תקלה אחת.

הדבר היחידי שהטריד אותי, זה שלא שמרתי על ההגה עור כמו שצריך, וזה התייבש והתפורר לי כעבור שנתיים. אבל זה מחוץ לתחום האמינות.

• תוכן חדש...