Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמו בכותרת איפה מוכרים בארץ מגברים מחברת steg האיטלקית ,

מה המחירים בערך , ומה דעתכם על המגברים שלהם

(כרגע ללא דגם ספציפי).

תודה,

איתי.

front: morel dotech ovation 6

back :Pioneer 460W TS-A6993

sub: pioneer 1400w TS-W308D4

amp : ba4400

פורסם
זה רני קראדי מהוד השרון. הוא היבואן של STEG,AUDIO-SYSTEM,MUSCONI

רמי קראדי, "טומקאר" זה שם החנות. אינני בטוח אם הוא היבואן, אבל הוא בהחלט מוכר אותם.

(זה שהם עומדים אצלו בתצוגה לא אומר בהכרח שהוא היבואן. יש שם גם מוצרים של JVC והרץ.)

אם אתה מחפש ביקורות, מציע שתבדוק עם בוריס, הוא בדיוק מוכר את אחד המוצרים שלהם מיד שניה.

פורסם

אני חושב ששלחתי לו הודעה לפניי כמה זמן בנוגע למכירה רק שהוא לא חזר אליי,

בכל מקרה כדאי לקנות ממקום כמו טומקאר ? כשהצטרפתי לפורום שמעתי דברים לא טובים על המקום.

front: morel dotech ovation 6

back :Pioneer 460W TS-A6993

sub: pioneer 1400w TS-W308D4

amp : ba4400

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לקנות אצל טומקאר - כדאי מאוד, אחד מהמוכרים הכי הגונים ונחמדים שיצא לי לפגוש-

זוכר כל לקוח, לא מתנער מאחריות ואפילו נותן תמיכה למוצרים שלא נקנו אצלו.

מצד שני- להתקין לא מומלץ אצלו (הוא כמעט ולא לוקח כסף על התקנות, וככה פחות או יותר הן נראות :?)

עריכה: הלינק שדריש שם מוביל לטומקאר בהוד השרון- הטומקאר שאני מכיר נמצא ברינתיה, האם הוא מחזיק STEG?

עריכה על עריכה: לא מדובר באותה חנות, אני התכוונתי לתומקאר, כל מה שאמרתי למעלה לא רלבנטי :-P

הלינק ליבואן: http://ramikaradi.co.il/

פורסם

עם תומקאר ברינתיה אין לי נסיון, אבל שמעתי עליהם דברים טובים.

טומקאר בהוד השרון הוא עסק קטן ואיכותי של אדם אחד + כמה מתקינים.

במשפחה שלי הוא המתקין/ספק הקבוע לכל הרכבים שעברו תחת ידינו בשנים האחרונות.

כבר ראיתי התקנות יפות יותר, אבל גם העבודה שלהם היא בסה"כ יפה, נקיה ומתומחרת בהגיון.

החלק החשוב, והסיבה שבגינה אנו חוזרים למקום בכל פעם שצריך משהו בתחום האודיו/אזעקות/דיבוריות

הוא היחס האישי של רמי, ההתנהגות המנומסת של הצוות שלו והאווירה הנעימה במקום. זה לא דבר קטן.

בשנתיים האחרונות אני גר בחו"ל, וההורים שלי לא מבינים יותר מדי במכוניות וכל מה שקשור לתחזוקתן.

מהסיבה הזאת הייתי צריך להשאיר אותם "בידיים טובות" של בעלי מקצוע שלא ירמו אותם ויעשו עבודה

טובה. בתחום האודיו, טומקאר בהוד השרון הם הבחירה שלי.

לענייננו, אינני רואה מניעה לקנות שם, אבל הייתי ממליץ להתייעץ עם רמי בטלפון לפני שמגיעים, משום

שהמקום נוטה להיות עמוס וחבל לנהל שיחות כאלה בלחץ.

• תוכן חדש...