Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ויום טוב לכולם!!

אני סיימתי קורס לימודים של התקנות מיגון ושמע לרכב.

יום שישי האחרון אבא שלי רצה שהתקין לו אעזקה לרכב הלכתי וקניתי אזעקה עכשיו היה לו לפני זה אזעקה מסוג "קוברה" , שלמעשה לא הייתה פעילה.

ישבתי על הרכב איזה 4 שעות לא מצאתי נעילות וגם לא ווינקרים..החוטים של האזעקה הישנה עדיין שמה וזה יוצר בלאגן כי זה ממש הרבה חוטים..מישהו אולי יודע כיוון משהו במזדה 323 לנטיס...או שעדיף לוותר וואני אתקשר למורה לשעבר שיעזור.

אשמח על עזרתכם..

יום טוב.אדיר.:-)

פורסם

ראשית כל התייעץ עם המורה שלך (למדת בבית ברל ? ).

הייתי מציע לך גם לפנות למתקין מקצועי שיסתכל ויעזור לך לטאטא את ההתקנה של האזעקה הישנה.

בהצלחה !

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בוקר טוב

אני מציע לך לקבל את עצתו של רזי ולגשת לקבל עזרה ממתקין שכונתי

כעיקרון 323 זהו רכב שקל מאוד לכל מתקין להסתדר עם פירוק והתקנה של מערכת אזעקה

ברמה האישית אומר שאל תתן לזה לבאס אותך כי זה בעצם סדר הדברים בעולם המקצועי

קודם אתה לומד ומקבל את התעודה

בשלב הזה אתה ת"כלס לא יודע כלום ושלב הלמידה האמיתית מתחיל עכשיו כשאתה מחזיק קטר ואיזולירבנד ביד

לכן טוב עשית שהתחלת עם אוטו של אביך (זה יכל להיות מאוד לא נעים אם זה לא היה אביך :-D)

אין שום תחליף לניסיון מקצועי וניסיון לא ניתן לרכוש בשום בית ספר או קורס כזה או אחר

ובהצלחה צא לדרך אם אתה אוהב את המקצוע אני בטוח שתצליח

שבוע טוב

דרור

פורסם

תודה רבה לכולכם!!

אני מאוד אוהב את המקצוע ולמדתי בראשון לציון.

אני אדבר עם המורה...

תודה רבה שוב..

ערב טוב אחים..!

• תוכן חדש...