Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי אם נפגעת/התרגזת מהכתיבה שלי. (היא באמת נפגעה והתרגזה כי אמרתי לה מותק?)

שולם?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש לא קרה שם כלום.

באמת שלא מזלזל באף אחד, כל עוד הוא נאמן לעצמו ולתפקידו.

אפילו אם באתי ודיברתי לא יפה (לא הייתה ביני לבינו שום התנהלות קודמת), מה שלא קרה, הוא פשוט הפתיע אותי בתגובה שלו.

אני לא מבין משהו, אם אני, אזרח שומר חוק, שומר על חוקי התנועה, אזרח נורמטיבי לחלוטין, ללא שום פוזה ועניין, למה שידבר כך? מה בעצם עשיתי לו? הערתי? אז מה אם הערתי?

באותה מידה יכל להגיד לי: סליחה מצטער/לא שמתי לב/לא עשיתי בכוונה.

אין לי מושג מהי הסיבה לכך שהוא ענה בצורה כזו.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
צר לי אם נפגעת/התרגזת מהכתיבה שלי. (היא באמת נפגעה והתרגזה כי אמרתי לה מותק?)

שולם?

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה קורה אם במקרה כזה אומרים לאותו שוטר/פקח תסתום ת'פה ושדיבורים כאלה יובילו לאיבוד שיניים וכו'?

זאת אומרת לענות לו באותה צורה ואז כשהוא יוצא מהניידת לשחק אותה גבר פשוט לנטרל אותו?

מי יוצא זכאי? זה ממש מחרפן שבגלל שהוא עם תעודה כלשהי הוא יכול לדבר בצורה מזלזלת כזאת...

פורסם

מיכאל עזוב בנאדם, חבל על האנרגיות של להתנהל עם אחד כזה.

כשראיתי שהוא מגיב כמו שהגיב, שתקתי ולא עניתי (בעיקר כי הוא נסע)

לא הרגיזה אותי ההתנהגות שלו, אבל בהחלט הפתיעה, וגם אז, הפתיעה משום שלא אמרתי משהו מיוחד שגרם לו לדבר כך.

לא הייתה שום סיבה נראית לעין שבגללה הוא ידבר כך.

פורסם
אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה.

כל שוטר גם שאינו קצין (כולל שוטרי משמר הגבול שהם שוטרים) יכל לעכב אדם עד 3 שעות.

כאשר מודיעים לאדם שהוא מעוכב יש חובת מילוי טופס עיכוב.

כאשר לדוגמא שוטר עוצר אדם לצורך קבלת דוח, וישנו סביר לחשד כי הרכב ביצע עברה שבגינה צריך לבצע חיפוש ברכב וחולפות מעל 20 דקות ישנה חובת הודעת עיכוב ומילוי טפסים.

ל'

אני מגבניק לשעבר וזכור לי דיי טוב שעיכוב ללא קצין הוא עד 20 דק'.

פורסם

גם אני, זה מה שקורה שמקדישים לסמכויות ותפקידי משטרה שעות לימוד של פחות משבוע אחד.

ניתן לעכב אדם עד 3 שעות.

החל מ 20 דקות צריך למלא דוחות עיכוב.

מעל 3 שעות קצין רשאי להאריך את שעות העיכוב במקרים בהם יש ריבוי אנשים בחקירה, עד 3 שעות נוספות מנימוקים שירשמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוקיי תיקון טעות, מזמן של 20 דק' ומעלה הפעולה נחשבת כבר לעיכוב ומותרת עד 3 שעות, מעבר ל3 השעות צריך אישור קצין, מילוי הטפסים חייב להתבצע כבר אחרי 20 דק' כאשר מדובר בעיכוב.

פורסם

לא מזמן נעצרתי בשעת לילה במחסום משטרתי לביקורת רגילה. בדקו תעודות - וסע לשלום.

חמש דקות אח"כ - עוד מחסום. אני בחיוך מגיש לשוטר את התעודות ואומר משהו כמו "עובדים קשה הלילה, אה? בדיוק לפני שתי דקות עצרו אותי במחסום ב*****"

שוטר: "סתום ת'פה! רד לשוליים וכבה מנוע!" (בצעקות גסות)

אני: "סליחה?!" (בהפתעה גמורה, לא בהתגרות כלשהי)

שוטר: "אני רואה שאני צריך כאן בדיקת אלכוהול, אה?" (בטון לעגני)

אני: "אם אתה רוצה - בכיף" (מיותר לציין שלא שתיתי טיפה)

שוטר: "חכה חכה, אני מוריד אותך הלילה מהכביש!" (עושה סיבוב סביב הרכב)

אני: "סליחה ידידי, מה בדיוק עשיתי לך? אתה מוזמן לבדוק כל מה שבא לך, בשמחה" (אני בראנקס, מקורי לגמרי, תקין 100%, ולא נראה חשוד בשום צורה שהיא)

שוטר: "אתה תראה, עד הבוקר אני מחזיק אותך כאן"

אני: "סבבה, כל מה שאני יכול לעשות כדי לעזור לך לשמור על הסדר הציבורי"

שוטר: "שב כאן, דיר באלאק אתה זז"

שוטר (אחרי שעזב אותי לכמה דקות): "יש לך מזל, החלטתי לוותר לך"

אני: "על מה אתה מוותר לי? לא עשיתי כלום" (כן, יציאה מיותרת. לא התאפקתי)

שוטר: "סע סע מפה לפני שאני עושה לך חיפוש"

אני: "אני מבקש ממך לעשות לי חיפוש, ולבדוק בציציות כל מה שאתה יכול, רק בשביל שתראה שסתם נטפלת לבן אדם הלא נכון. לפתוח בגאז'?" (פה כבר נעלבתי. לא כעס, לא עצבים, פשוט עלבון).

השוטר מחזיר הרישיון, לא אומר כלום והולך לעצור רכב נוסף. אני מחכה עד שיסיים איתו (עניין של דקה וחצי), רואה אותו עוצר רכב נוסף - ואז מניע ונוסע תוך מבט במראה, הוא כבר לא מעוניין בי כלל.

מיותר לציין שלא בדק אלכוהול, ואפילו לא בדק הרישיון במסוף, כמו שעשה קודמו במחסום הראשון. בשני המקרים נלקח רק רישיון נהיגה, לא נבדק רישיון רכב.

אולי זה לא פוליטקלי קורקט, אבל רק אציין שאני לא ילד, לא נראה כמו פושע, אף פעם לא נעצר בשדות תעופה/מעברים ביטחוניים כאלה או אחרים, בהרבה מקומות בכלל לא בודקים לי את התיק... רוב האנשים חושבים שאני בכלל קיבוצניק (וזה כמעט נכון), ואני מאמין שאני משדר חיוביות בהופעתי החיצונית ובהתנהגותי.

זה היה כ"כ הזוי כל הסיטואציה הזו. לא יכול אפילו להתחיל להבין מאיפה זה מגיע. ממש חבל לי, אבל המשטרה שלנו מצליחה כל פעם מחדש להצדיק את התדמית השלילית שלה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יכול להיות שאתה דומה לילד שהרביץ לו קבוע בתיכון\יסודי ובגללו הוא נהייה שוטר, לא כדי לעזור\לשמור על הסביבה, אלא כדי להרגיש גבר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש ניידות עם אורות כתומים וכחולים, האם יש להם סמכות של שוטר או שהם סתם קישקוש?

חוץ ממשטרה כחולה לכל דבר, מי עוד יכול להתנהג כמו שוטר מבחינת חלוקת דוחות? יש כבר יותר מידי סוגי ניידות שקשה לדעת איזו סמכות יש למי.

אתה מתכוון למוקד 106 או לפיקוח של העיריה(מוקד 106 בדרך כלל פורד פוקוס עם ציור כחול ולבן מושכרת מאלדן,רכבים מסוג טויטה ויגו/טויוטה קורולה )

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...