Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתלבט בין פולקסווגן גולף נפח 1.6 GENERATION או מאזדה 6 פרימיום שניהם 2004 נסיעות הרוב

בתוך העיר , אמא שלי מעדיפה יותר את הגולף על המאזדה ואני בכיוון של המאזדה מה אתה אומרים ?

פורסם

לא חבל בשביל עיר לקנות רכב שקשה להחנות אותו? אני חוש שסופר מיני תעשה את העבודה בצורה עדיפה יותר. לא ציינת תקציב, אבל יאריס למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אמא שלי אהבה יותר את הגולף , השאלה שלי באיבזור של הרכב מה יש במאזדה שאין בגולף

ומי מה שהבנתי חסר לגלוף ?

פורסם

שני הרכבים שצויינו ממש לא באותו הסיגמנט.

לעניין השאלה שנשאלה - עדיף לעיר רכב יותר קומפקטי קודם כל (לדעתי קודם עדיף להחליט מה סוג הרכב

שרוצים לקנות, האם קומפקטי/משפחתי/מנהלים ?

לאחר שמחליטים - לבחון באותו סיגמנט מהן האפשרויות).

alfa 156 2.5.

פורסם

בסוף החלטנו שאנחנו רוצים ללכת על רכב הקטן והפחות בזבזן, השאלה היא העם כדי ללכת על הגולף מנוע אוט' 1.6 שנת 2004

דגם הג'נריישן עם 80 אלף ק"מ לנסיעות בטוח העיר, מה אתם אומרים אך האוטו בכללי ?

• תוכן חדש...