Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות סאב לרכב של חברת MTX, הסאב מפיק 250W RMS ואני יכול לקבל אותו ב800 ש"ח עם תיבת MDF אורגינלית, השאלה היא איך החברה הזו? מה לגבי יבואן לארץ? אני פשוט לא שמעתי עליהם..

פורסם

יש לי סאב 10 אינטש של mtx audio thunder ואני מבסוט ממנו עד הגג .

מוזמן לבוא לשמוע ! (אשקלון)

נ.ב. גם אצלי הוא בתיבה מקורית 250 watt RMS

פורסם

מה חשוב מי היבואן ?

הרי אם אתה אוהב את הסאב ואת רמת הסאונד שלו ואתה רוכש את הסאב העסק שלך עם היבואן מסתיים באותה שניה

(למיטב ידיעתי אין יבואנים שנותנים אחריות לרמקולים חוץ מאיזה פרייר אחד :lol:)

המותג הזה הוא מותג טוב כעיקרון ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת במידה ואהבת את הסאונד

דרור

פורסם

בעיקרון כרגע ההגברה היא לא הכי איכותת, הסאב יוגבר ע"י מגבר קונקורד 2 ערוצים עתיק, אבל יש סכוי לא קטן שבקרוב הוא יוחלף במונו איכותי, ההספק כרגע הוא 200W

פורסם

בשלב ראשון אולי אפילו לפני רכישת הסאב אני הייתי מחליף את המגבר

מגברי הקונקורד הם מגברים מאוד פשוטים ומיוצרים בצורה הסינית הבאנלית ביותר

הם מיושנים וגם כשהיו חדשים הם נחשבו למה שנקרא היום "זבל סיני" (אני שונא את ההגדרה הזו אבל השתמשתי בה כדי להבהיר נקודה) אז מה שאתה מקבל זה בעצם "זבל סיני" ישן ומיושן

אני לא רואה שום דרך שאתה תוכל להתרשם מאילו יכולות של סאב זה או אחר בעבודה עם מגבר קונקורד

לכן עכשיו כשאני יודע במה מדובר אני ממליץ לך לדחות את רכישת הסאב ולהחליף את המגבר ולאחר מכן להתרשם מסאבים שונים ולהחליט איזה מדבר אליך יותר

ישנם המון סאבים טובים בתקציב הזה

כמו שאני יודע הרבה חנויות של מתקינים (ועבדך ביניהם) מאפשרים השמעות של סאבים שונים ברכב שמגיע מאובזר עם מגבר כדי לעזור לבעל הרכב להגיע להחלטה הנכונה לפני הרכישה (כמו שאמרתי זה לא יהיה ריאלי לעשות כך עם מגבר הקונקורד)

דרור

פורסם

שלום שי,

תודה על התגובות, אני מעריך את הזמן שלך וההשקעה בכתיבתן.

בעניין המגבר, אני יודע את כל הדברים שאמרת כבר מראש, אבל צריך להבין שהרכב הוא שברולט קוואליר עם HU מקורי, שהוא באמת זבל סיני (טוב נו.. אמריקאי) והמגבר שאותו קיבלתי מתנה מיועד בשביל להעלות במעט את איכות השמע ותו לא, מאחור מותקנים זוג רמקולים 6X9 שהם כרגע מוגברים על 2 הערוצים שבמגבר ועל אחד הערוצים מתעלק הסאב, ידוע לי שזה אפילו לא קרוב למה שצריך להיות אבל המגבר הזה הוא נוח לי משום שיש לו כניסות HI INPUT דבר שחוסך לי קניית מנחת וכרגע אני עובד עם סאב פיוניר של חבר והתוצאה היא לא רעה בכלל, כמובן שלא מדובר על הרמות שאתם מכירים אבל איכות נחמדה מאוד יחסית לכסף שהושקע, אם אני אתחיל לחפש את כל הדברים ש"לא טובים" במערכת שלי אני אצא עם "נזק" של אלפים, (לחליף HU, להחלייף מגבר, לקנות סאב חזק, ובנוסף להתקין קומפוננט מקדימה) זו לא המטרה שלי ואולי זה יפתיע אבל הקונקורד מרים סאבים של 200-250RMS לא רע בכלל..

מה אתה אומר?

פורסם

לא הבנתי איך המערכת פועלת אצלך,יש לך מגבר 2ערוצים או 4?

ואתה מגביר איתו את הרמקולים 6X9? ואיך הסאב מחובר?

ואם חבר שלך הביא לך סאב של פיונר ואהבת את מה שהוא נותן למה שלא תקנה אחד כזה בול?

ישנם הרבה סאבים שאתה יכול להיות שלא תאהב וחבל על הכסף.

Scan Speak

פורסם

כרגע ה6X9 מוגברים כל אחד על ערוץ במגבר (מגבר 2 ערוצים) ועל אחד הערוצים (בנוסף ל6X9) מתעלק הסאב התוצאה היא או סאב מנגן או 6X9 שנתנים רק באס (תלוי בקרוס) בכל אופן זו לא הנקודה כי ה6X9 כנראה הולכם לחזור לHU אני מתעסק רק בסאב כרגע עזבו את ה 6X9 בצד..

פורסם

שלום אלעד

בשלב ראשון שמי דרור ונעים להכיר

לגבי המערכת שיש לך באוטו

אני תמיד אומר ורושם ומצהיר שאני בעד להוציא את המקסימום האפשרי בגבולות התקציב של בעל הרכב

ואני מקפיד לומר שכל תקציב מכבד את בעליו

יש מי שיכול להוציא עשרות אלפים ויש מי שיכול להוציא מאות של שקלים

וכל אדם שמוציא איזו השקעה מחובתי (ואני מצטער שלא כולם חושבים ופועלים לפי אותו קו מנחה) לתת לו את המקסימום מבחינת ציוד אפשרי ומבחינת שירות את ה105%

אז אני לא מתייחס לזה שיש לך מערכת מקורית עם רכב ישן כאיזו שהיא נקודה (חס וחלילה) רעה מבחינתך :lol:

לעיניינינו אני חושב שבשלב הזה אין טעם להחליף סאב אלא אם אתה קודם כל מחליף מכשיר לאחר מכן סט קומפוננט קדמי ולאחר מכן מגבר ורק לאחר מכן את הסאב

ואני אומר זאת מכיוון שהבנתי שאתה די מבסוט מהסאב הקיים ואני חושב שבנקודה הזו לא כדאי להשקיע בסאב שלא תנצל אותו לנקודת המקס

עדיף לחסוך את הכסף ולהתחיל שיפור מערכת מנקודת ההתחלה ולא מנקודת הסיום

כמובן שזו דעתי בלבד שבאה ממקום של אובייקטיביות והרגשה לא נוחה שאתה מתעתד לבזבז כסף אולי לשוא

דרור

• תוכן חדש...