Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

הוריי רוצים לקנות אוטו חדש, קטן ונוסע טוב ובמידה האפשרית גם חסכוני...

אחרי המון התלבטויות והמלצות קצת ממני - הגענו ל2 אפשרויות...

סוזוקי סוויפט 2010 / סיאט איביזה 1.6 2010

השאלה שלי מה עדיף מבחינת הקריטריונים הבאים:

1. נוחות ויעילות

2. צריכת דלק

3. אמינות לאורך שנים

4. ביצועים על הכביש....

כמובן שאם יש המלצות לרכב אחר בתקציב (אם זה להוסיף קצת בשביל איכות אז גם אפשר...) אשמח לשמוע...

תודה מראש!

פורסם

ממליץ לבדוק את הפיאסטה החדשה, גם מאוד נוחה ומרגישה איכותית מאוד, וגם בדיוק בתקציב.

לא חורכת אספלט, אבל לא נראה שזה יטריד אתכם.

בהצלחה.

פורסם

אני לא יכול לאמת את זה באופן עצמי [ואשמח אם יאוששו או יתקנו את הטענה הבאה]:

אבל חבר לעבודה שרכש סוויפט חדשה טוען שהרכב לא חסכוני בדלק,

שוב אני לא מכיר ולא יצא לרדת לעומקה של הבדיקה, אבל מנסיעה עמו ברכב בתור נוסע אני יכול להגיד שהרכב לא ממש נוח ודי קופצני על הכביש מבחינת המתלים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שווה לבדוק את הפיאט בראבו שנימכרת יד ראשונה מהיבואן דרך טרייד מוביל, ויכול להיות שגם מהיבואן עצמו, בכ10-15 אלף פחות מהמחירון מה שמביא אותה לסביבות המחיר שלך.

זהו לדעתי רכב הרבה יותר טוב ממה שאתה מתלבט בו, בעל ביצועים בטוח הרבה יותר טובים (120 כ"ס, מגדש טורבו, התנהגות נהדרת ע"פ מבחני הרכב), מראה נהדר, חסכוני יותר (אומנם יש טורבו אך מנוע 1.4 חסכוני ולא מזהם), בטיחותי ביותר, והיא גם לא גדולה מידי- ממש לא ניראת משפחתית סטנדרטית (ובכלל כייף לדעתי לנהוג ברכב קצת שונה ממה שיש על הכביש). במחיר הזה, אתה מקבל תמורה נהדרת וכמעט ללא מתחרים. בטח אין מה להשוות לסוזוקי למשל.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כדאי לשקול גם סקודה פאביה 1.2TSI

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כדאי לשקול גם סקודה פאביה 1.2TSI

מצטרף להמלצה,

גם אנחנו היינו באותה דילמה לפני כשבוע בנוגע לקניית רכב נוסף.

לאחר חיזורים בסוכניות רבות, בחרנו בסופו של דבר בפאביה TSI- בגלל החסכון בדלק של מנוע 1.2TSI, הנוחות - בדגם הספורט מקבלים מושבים נוחים למדי ותומכים, האבזור הנכבד,

ובעיקר בגלל התמורה המעולה למחיר - אם אתה יודע לדבר בשפה של סוכני המכירות, אפשר להוציא מהם מחירים מפתיעים.

"החסרון" היחיד הוא שנגמר להם המלאי בארץ, צריך להמתין עד סוף ספטמבר עד שיקבלו מלאי חדש... :-(

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם אני ממליץ על הפביה. רכב איכותי ובעל מנוע מתקדם שיחסוך בדלק ובזיהום אויר.

אם יש לכם סבלנות ואהבתם את העיצוב של האיביזה תוכלו להמתין עד שגם היא תגיע עם מנוע ה1.2 TSI שיהיה עדיף משמעותית על ה-1.6.

המחליפה של הסוויפט כבר הוצגה בעולם וחבל יהיה לקנות את הדגם הנוכחי, שוב הסבלנות משתלמת.

אפשרויות נוספות הן המאזדה 2 המוכרת, יונדאי I20 שבמחיר כזה יכולה להגיע ברמת גימור גבוה ומאובזתר יחסית שכוללת גם גג שמש וגם הפיאסטה שהוזכרה כאן ומציעה תא נוסעים מאוד איכותי ומרגישה כמו מכונית מקבוצה גבוה יותר.

בהצלחה.

פורסם

אם ידני בא בחשבון:

יש לך פאביה 1.2 TSI ספורט ב 98K

סיאט איביזה 1.6 עם גג פנורמי, 3 דלתות,מערכת מולטימדיה ועוד צעצועים ב 97K (כולל צבע מטאלי)

אם אוטומט:

יש לך פאביה DSG 1.2TSI בגרסה הבסיסית ב 101K

פורד פיאסטה (105K)

סוזוקי סוויפט (101K)

פחות הייתי ממליץ על יונדאי אשר פחות נוחה יחסית לאחרות.

פורסם

סקודה פאביה לא נראלי אבא שלי יקנה כי אמא שלי לא התלהבה מהעיצוב שלה אז ככה שאין מה לדבר על ביצועים...

חוץ מזה אף מכם לא הזכיר שום דבר בנוגע לסיאט איביזה...

ידני לא כל כך בא בחשבון כי אנחנו עם אוטומט בבית כבר מעל 13 שנה...

אשמח לשמוע עוד את חוות דעתכם על האיביזה 1.6

פורסם

ציינתי את עניין החלפת המנוע שיהיה עדיף בהרבה וחבל לקנות את המנוע הישן.

בסך הכל מדובר ברכב חביב, עיצוב נאה, תא נוסעים איכותי ונעים, אני סבלתי מעט מקרקושים וקצת רעש.

שווה לשים לב למבצעים שמופיעים בסיאט חדשות לבקרים ומציעים דגמים מאובזרים במחירים אטרקטיביים.

כמו שציינתי, אם תמתינו למנוע החדש שיופיע בקרוב הסבלנות תשתלם.

המנוע הנוכחי מיושן וכבר בדרך לגמלאות, הגיר עוד סוחט ממנו ביצועים סבירים וצריכת דלק סבירה אף היא., המנוע החדש יתעלה עליו בכל התחומים.

פורסם
סקודה פאביה לא נראלי אבא שלי יקנה כי אמא שלי לא התלהבה מהעיצוב שלה אז ככה שאין מה לדבר על ביצועים...

ידני לא כל כך בא בחשבון כי אנחנו עם אוטומט בבית כבר מעל 13 שנה

לאור זה אני ממליץ להתחיל מנסיעת מבחן על פורד פיאסטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה אתם חושבים על הפולו 1.4 האוטומטית?

מתאים לתקציב, אוטו לכאורה אמין.... ביצועים טובים והוא גם נראה טוב...

עגלה משעממת אך איכותית

• תוכן חדש...