Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים, המלצה עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

הרבה זמן לא הייתי פה... כיף לראות עוד חולי הגה:lol:

אז ככה, אחרי שהתעללתי באימפרזה WRX 1997 שהייתה לי ומכרתי אותה (אחת המכוניות המהנות יותר)

אני מחפש רכב שונה לגמריי.

מאחר והתחתנתי, נדרש לנו רכב טוב עד לסכום של 25K.

חשבנו על יונדאי אקסנט 2001-2005, מה אומרים כאן?

איך צריכת הדלק שלו (אני שומע עליה הרבה לאחרונה).

או שאולי כדאי כבר לחסוך לאיזור ה30K ולקנות S80 או S60 משנים 2003/4

תודה למגיבים...:wink:

תנו חיוך :-D הכול לטובה!

פורסם

קח בחשבון שהחלקים של הוולבו לא ממש זולים,

אתה יכול למצוא S60 או אפילו S80 שנת 2003 במחיר מגוחך של 34K !

לא סתם הגיר או הטורבו החלזוני ב S80 יכול לעלות מחיר קרוב מאוד למחיר הרכב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יונדאי אקסנט, רכב נהדר, העיצוב שלו ממש, ממש חמוד אפילו אני שוקל אם לרכוש יונדאי אקסנט ידנית שנת 2001.

חסכוני, טיפולים זולים, רכב מעולה ל2-3 שנים הבאות.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

עיצוב זה עיניין של טעם. אישית לא אוהב אקסנט וגם רכב שאמליץ אליו. אם חיים היו מאלצים אותי לקנות רכב חסכוני עד 25K, הייתי מעדיף את שרייד 1.5 סדאן, מדובר על רכב חסכוני מאוד (יחסית כמובן, בערך ברמה של סיריון 1 ליטר), בתקציב כזה אפשר לרכוש יחסית משנתון מתקדם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...