Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש רכב בתקציב עד 100-110 אלף שקל.

הדרישות העיקריות שלי - חסכון בעלויות תחזוקה גם דלק וגם טיפולים.

כמו כן ברשותי פזו 406 משנת 2002,מה הסיכויים שלי למכור אותה בשוק החופשי או כדרייט אין?

תודה רבה

אלי

פורסם

במחיר הנכון גם הפיג'ו שלך תמצא קונה, תלוי כמובן במצבה.

ב-110 אלף שקלים נמכרות הרבה מכוניות, מה הדרישות/צרכים שלך?

פורסם

בתוספת של 10K תוכל לרכוש סקודה אוקטביה חדשה עם מנוע 1.2 TSI וגיר DSG שתהיה חסכונית ומרווחת.

אם 110 זה הסף ואין לך אפשרות להוסיף אז כדאי לחפש הונדה סיויק שהיא משפחתית מרווחת וגם חסכונית או ללכת לכיוון של רכבים גדולים יותר אך וותיקים יותר כמו מאזדה 6 מ-2008 או פורד מונדיאו, לדעתי רק רכבים כאלה יכולים להכיל 5 אנשים בנוחות סבירה.

פורסם

אכן 100-110 זה הגג. לגבי הילדים זה נראה לי לעתים רחוקות שכולם יסעו כך שזה לא ממש שיקול. הכי חשוב לי ההוצאות השוטפות תודה

פורסם

אם ככה אני מציע לך לבדוק בסוכנויות הרכב למינהן ובחברות הליסינג הגדולות בעצמן האם קיימות במלאי מכוניות יד ראשונה עם 0 קילומטר. כך תוכל לרכוש רכב חדש אמנם תירשם כיד שניה) ובמחיר שיהיה קרוב יותר לתקציב שלך.

מדובר בדגמי הליסינג הפשוטים של המשפחתיות הפופולאריות דוגמת יונדאי I30, מאזדה 3, פורד פוקוס, שברולט קרוז וכדומה.

גם רכבים שנסעו ממש מעט יכולים לבוא בחשבון בתנאי שההנחה על רישום ראשון כליסינג מתקבלת.

בהצלחה.

פורסם

מכירה בטרייד אין תמיד תקבל פחות וברכב בן 8 על אחת כמה וכמה.

יש לי הרגשה שמרוב הרצון שלך לחסוך אתה הולך לזרוק כסף סתם.

אם אתה רוצה לחסוך בהוצאות תחזוקה שוטפת כאשר ירידת הערך לא חשובה לך בכלל - הוסף כמה אלפי שקלים וקנה רכב חדש לגמרי.

אם אתה כולל את ירידת הערך בהוצאות התחזוקה שלך - הייתי ממליץ לך לקנות רכב בן שלוש שנים.

ללוביסנקי טרייד יש עכשיו מבצע על סיטרואן C4 2007 שידועה בהוצאות תחזוקה שוטפת נמוכות.

מכיוון שמדובר בסיטרואן יתכן שגם תוכל לקבל עיסקה טובה על רכבך הישן, וכן תצטרך להוציא רק כ-60000 ש"ח רוב הסכום בתשלומים נוחים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...