Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה קניתי פיג'ו 206 שנת 2007 מחברת טרייד אין ובמסגרת הקנייה הם היו צריכים לדאוג לכל התקלות והחוסרים של הרכב.

באחד מהימים שבאתי לסגור איתם דברים בנוגע לרכב, כשפתחתי את מכסה המנוע שמתי לב שצבע מיכל של נוזל הקירור צהבהב-אדמדם. מה שהיה נראה לי באותו הזמן כחלודה, וסגרתי איתם שיש צורך לעשות ריקון לרדיאטור ולהחליף את הנוזל. אחרי שתרוצצתי הלוך ושוב למוסך שהם עובדים איתו, כל פעם לטיפול אחר, נותר לי רק להחליף את נוזל הקירור.

מגלישה בפורום PSI ובעוד כמה מקומות, הסתבר לי שצבע הנוזל המקורי של פיג'ו הוא צהוב. וזה גרם לי לתהות האם יש בכלל צורך לבצע את הטיפול הזה עכשיו או לא.

 

בגדול, לפי ספר הרכב, יש לבצע בדיקה ל מפלס נוזל קירור כל טיפול ובדיקת חומציות לאחר 4 שנים או 120,000 ק"מ, ולאחר מכן כל טיפול והחלפה כאשר החומציות נמוכה מ 6.3.

 

הרכב בעוד כחצי שנה יהיה 4 שנים על הכביש אבל רחוק מאוד מרף ה-120 אלף ק"מ, האם כדאי להקדים את ההחלפה לעכשיו?

במוסך אני מניח שלא באמת יבדקו רמת חומציות וישר יחליפו. לא מדובר במוסך מורשה/מרכזי אלא סתם מוסך חאפר שהטרייד-אין עובד איתו, ולמען האמת אני די מפחד מהתעסקות מיותרת במע' הקירור.

מצד שני, אני מקבל את ההחלפה על חשבונם, לא חבל לא לנצל?

 

מה אתם מציעים?

פורסם

לא יכול להיות שום דבר רע בנוזל קירור חדש ואיכותי בעל נקודת רתיחה גבוהה,

 

רק חשוב שהוא ימלא בדיוק מה שהיצרן קבע ושיהיה איכותי, אחרת עדיף באמת להשאיר את הישן..

ואהבת לרעך כמוך

×
×
  • תוכן חדש...