Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלק באירופה אכן יקר.

הולנד עומדת על סביב יורו וחצי לליטר. בגרמניה לא ביקרתי כמה חודשים, אבל תצפה לסדר גודל של יורו ושלושים סנט לליטר, אולי קצת פחות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לפותח השרשור האם אפשר לקבל פרטים על ההשכרה של ה-RS5:?:

(חברת השכרה,מחיר,גיל מינימלי,הגבלת קילומטר ליום)

turboy

פורסם

את הרכב יוצא לי לקבל ללא תשלום תודות לקשרי עבודה עם אודי ארה"ב, לצורך הכנת כתבה לאתר רכב אמריקאי. המגבלה היחידה היא שצריך להחזיר את הרכב למינכן בחתיכה אחת :lol:

פורסם
הדלק באירופה אכן יקר.

הולנד עומדת על סביב יורו וחצי לליטר. בגרמניה לא ביקרתי כמה חודשים, אבל תצפה לסדר גודל של יורו ושלושים סנט לליטר, אולי קצת פחות.

בעקבות זה שאני נוסע בסוף החודש להולנד, בדקתי את מחירי הדלק שם, והם יותר יקרים מפה.

ליטר בנזין עמד על 1.48 אירו בפעם האחרונה שעברתי ליד תחנת דלק.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה עוד צוחק, אבל המצב של הבנזין פה כה אבסודר עד שמשכירים פולו או פיאסטה בנזין במחיר יותר נמוך מסמארט\מאיקרה\פנדה :x

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אמצע אוקטובר זו כבר התחלת עונת הגשמים, כך שאל תצפה שיהיה יבש כל הזמן. הדולומיטים מדהימים ביופיים, אבל יש שם גם כבישים צרים ומפותלים והנהיגה מעייפת. בכלל, נהיגה של כמה שעות ביום כל יום זה עסק מעייף למדי, במיוחד נהיגה ספורטיבית - כי צריך לשמור על ריכוז מלא כל הזמן.

באיטליה כדאי באמת לבקר בפרארי או למבורגיני (או שניהם...) וכן ליהנות גם מכבישי טוסקנה המפותלים (ומהנופים). בגרמניה כמובן מומלץ מאוד לקפוץ לנורבורגרינג - רק צריך לוודא קודם שעות פתיחה ומזג אוויר (ולזכור שיש לכם הרבה מאוד שעות נסיעה עד לשם).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז מה אתם אומרים, עדיף להחליף את ה-RS5 ב-A4 דיזל וזהו? :lol:

לא יודע מה התנסויות הנהיגה שלך ועד כמה RS5 מרגשת אותך. אני הייתי משלם בכיף בדלק בשביל התענוג בנהיגה בכלי ששווה את זה :twisted:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

האמת שלפי מבחנים שכבר עשו, ה-RS5 היא כלי מאוד יעיל (ומהיר) לגמיעת מרחקים, אבל לא מכונית מרגשת ברמות של M3. מעניין אם זה באמת כך (וגם אם כן, נסתדר איכשהו...). על כל פנים, עם עלות הדלק כבר השלמתי. השאלה היא כמה מרה הבשורה :lol:

רוני, אני כן רוצה לבקר בנורבורגרינג אבל אני לא בטוח אם אני רוצה להעלות את ה-RS5 על המסלול. למרות שיש ביטוח וכיסוי השתתפות עצמית, אני לא רוצה להיות אחראי לנזקים במכונית כל כך יקרה ולא רוצה להחזיר אותה עם צמיגים ובלמים גמורים. גם ככה אני לוקח אותה לתקופה ארוכה ולאלפי קילומטרים של נסיעה. אם כבר נסע ונחליט לעלות על המסלול, כנראה שנעשה זאת על מכונית מושכרת מאחת החברות המקומיות. מישהו יודע להגיד מה הגיל המינימלי הנהוג בשוק הזה ולהמליץ על חברות? ואולי יש המלצות על מסלולי נהיגה אחרים שמתאימים יותר למישהו שלא נהג אי פעם במסלול ברמות כאלה?

חוץ מזה, אני לא יודע איך מרכז גרמניה תסתדר עם התוכניות לביקור באיטליה. מכיוון שעכשיו אני מתחיל להבין שעדיף להגדיל מרחקים ולהקטין את שעות הנהיגה האינטנסיביות, יתכן וישאר לנו זמן גם לזה. בימים הקרובים אתחיל לבנות מסלול מדויק יותר ואז נראה איך זה מסתדר מבחינת המרחקים...

פורסם

רוני, אני כן רוצה לבקר בנורבורגרינג אבל אני לא בטוח אם אני רוצה להעלות את ה-RS5 על המסלול. למרות שיש ביטוח וכיסוי השתתפות עצמית, אני לא רוצה להיות אחראי לנזקים במכונית כל כך יקרה ולא רוצה להחזיר אותה עם צמיגים ובלמים גמורים. גם ככה אני לוקח אותה לתקופה ארוכה ולאלפי קילומטרים של נסיעה. אם כבר נסע ונחליט לעלות על המסלול, כנראה שנעשה זאת על מכונית מושכרת מאחת החברות המקומיות. מישהו יודע להגיד מה הגיל המינימלי הנהוג בשוק הזה ולהמליץ על חברות? ואולי יש המלצות על מסלולי נהיגה אחרים שמתאימים יותר למישהו שלא נהג אי פעם במסלול ברמות כאלה?

דלק - כתלות בסגנון הנהיגה שלך, בין 7 ק"מ לליטר ל-4 ק"מ לליטר בממוצע. יקר זה בטח יהיה.

רינג - לטעמי זה דווקא מושלם לעלות עם רכב כזה לשם. הוא לא מושכר - כך שאין לך פחד מחברת ההשכרה שתעלה עליך. אתה לא חייב לעשות 20 הקפות, אתה יכול לעשות רק 10 במרווחים גדולים ולא לנסוע כמו מפגר ככה שהצמיגים והבלמים יישמרו. ובנוסף - זה רכב מאוד בטוח כשהבקרות מחוברות. אפשר לשכור רכב מסלול ייעודי אבל זה מאוד יקר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...