Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) התפוח ושרוול הגומי/פלסטיק/עור/מהשזהלאיהיה בידית ההילוכים יצאו מהמקום, התפוררו והתקלפו. במורשה רוצים 276 ש"ח על התפוח ופי 2 או 3 ויותר על השרוול המסכן (תלוי אם אני בוחר מקורי או מ- 206 רגיל ושאר ירקות). למישהו יש עצות? כדאי להתייעץ ולקנות את החלקים במקומות ייעודיים של חלקי חילוף, פירוקיות וכאלה (ואז לבוא למוסך שירכיבו לי את זה כמו שצריך..)? לא בא לי להדביק על זה סלוטייפ...

2) שהמכונית עומדת, לרוב כשהיא נמצאת בשיפוע דווקא, ואני קם או מתיישב, בקיצור מניד אותה / מרים או מוריד משקל, היא עושה רעשים כאלה שקשה לי לתאר במילים.. פשוט נשמע ישן כזה או חלוד... חבר אמר לי שאלו בטח קפיצים חלודים וכל עוד האוטו לא מאבד גובה באחד מצדדיו אפשר לסחוב את זה, ובמוסך אמרו לי (מבלי לבדוק, רק תוך כדי שיחה עם בוחן) שמדובר בגומיות יבשות. פה בפורום Suruk כתב לי (זהו המשך של שרשור ייעוץ קניית רכב, עכשיו עברנו לטכני אחרי הרכישה...) שכנראה אכן מדובר בקפיצים ישנים ושאנסה לרסס שמן. בכל מקרה, אין לי ממש מושג איזה שמן ואיפה לרסס אותו :-D צביקה פיק רשם לי "הרעש הזה לא נובע מקפיצים חלודים או ישנים אלא מאופן הפעולה של הסרן האחורי בפיג'ו ששונה מאופן הפעולה של סרן אחורי ברוב הרכבים האחרים. אני לא חושב שאתה צריך להתרגש מזה". עוד דעות?

3) מתוך 3, 5, 10 לא משנה כמה פעמים שאני מכניס לרוורס, ישנה פעם אחת שבה אני מכניס לרוורס ומתחיל לתת גז ולהוריד קלאץ' כדי לזוז והתיבה או המנוע או לא יודע מה עושים רעש מגרגר כזה כאילו חתיכות עפות שם, משהו מוזר, גירגור זה השם הכי טוב שאני יכול לתת לזה. ואז אני מחזיר לניוטרל, מחכה כמה שניות שהמנוע יפסיק להסתובב (אחרת הוא משתגע אם אני מחזיר מיד לרוורס) מכניס שוב רוורס ונוסע רגיל. וזה קורה פעם ב... מאוד סביר שבמוסך ייכנס בוחן לרכב יכניס רוורס הכל יעבוד לו והוא יסתכל עליי כמו על משוגע. מוכר למישהו? צביקה פיק רשם לי: "לגבי ההילוכים - או שאתה לא מכניס את הידית עד הסוף למקומה ואז ההילוך לא נכנס, או שהסינכרונים של הגיר שחוקים." מאז שזה התחיל לקרות אני מוודא הריגה שאכן הידית במקומה, לכן לא ייתכן שזה זה, זו הסיבה הראשונית שחשבתי עליה - אני אשם, אני עשיתי משהו לא בסדר. אכן נראה לי שמדובר בסינכרונים של הגיר, אני לא מבין מספיק כדי לקבוע את זה.

ניסיון אישי, דעות נוספות, עצות - הכל יתקבל בברכה. תודה מראש.

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

פורסם

4) בכל פעם שאני משלב ראשון והקלאץ' והמנוע נפגשים אני שומע נקישה ממש קלה. רק אני בתור הנהג שומע, לפעמים מי שלידי יישמע אם אני מבקש ממנו להתרכז בכך במידה והסביבה שקטה. זה תמיד מתרחש בהילוך ראשון וזה תמיד מתרחש כאשר הוא משתלב, לא אחרי זה ולא לפני זה וגם לא בשנית אלא אם כן עצרתי והתחלתי שוב נסיעה. משום מה הנחתי שזה משהו רגיל בגיר ידני אבל עכשיו אני כבר לא כל כך בטוח אז החלטתי להתייעץ עמכם...

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

• תוכן חדש...