Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט - זקוק למיני ואן 7 מקומות יש לי תקציב של 120000 ש"ח. האם לקנות רנו לוגן חדשה לגמרי או לחילופין מאזדה 5 שנת 2008 כ 40000 ק"מ? מישהו יכול להמליץ על רנו לוגן ?

פורסם

שלום,

על המאזדה5 תוכל למצוא מידע רב ברשת (נידונה רבות גם בפורום נכבד זה).

הלוגאן חוגגת אצלינו בחברה כתחליף זול למאזדה5/C4-פיקאסו ודומיהן. המכונית ספרטנית, חלשה, חסרת אופי ויופי אך במפתיע מרווחת, יותר מהנזכרות לעיל. לא תמצא כאן איבזור מותרות (חלונות חשמל וזהו) אך אם אתה מחפש כלי תחבורה יעיל, היא יכולה להתאים לך.

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן. תבוא עם ציפיות נמוכות -- סביר להניח שהיא תפתיע אותך לטובה :)

בהצלחה!

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף מאזדה 5 "כמעט חדשה" מאשר לוגאן, הרנו היא יותר מסחרית שהוסיפו לה שורת מושבים שלישית, או משפחתית קטנה שהאריכו את בסיס הגלגלים בצורה מטורפת, המאזדה תיתן חוויה יותר איכותית ומפנקת לנוסעים בה ופער הגיל לא מורגש כל עוד מוצאים אקזמפלר שמור, מה שכן יהיה יותר קל לאכלס 7 בלוגאן אבל אם אתה לא נוסע הרבה עם רכב מלא המאזדה היא האופציה העדיפה. תנסה לחפש מהגרסה שלאחר מתיחת הפנים ותימנע מרכישה מחברות ליסינג והשכרה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מאזדה 5 מכונית טובה,הרבה יותר טובה מלוגאן.

אבל, אם אתה צריך להסיע 7 אנשים +מטען כלשהו (עגלה\מזוודה\תיקים גדולים ובינוניים), הדרך היחידה לבצע את המשימה, זה בעזרת גגון.

בנוסף, לא כל המושבים במאזדה 5 הם מושבים מלאים.

בלוגאן אפשר לנסוע עם 7 אנשים בוגרים, אבל גם כאן לא נשאר הרבה מקום למטען (קצת יותר מאשר במאזדה 5).

בקיצור, לשישה אנשים בגודל מלא+בגאז' ( או 7 נוסעים ללא מטען) לוגאן מתאימה יותר, לשישה נוסעים (חלק ילדים קטנים) מאזדה 5 מתאימה.

אפשרויות נוספות, לדעתי יותר מוצלחות - מיצובישי גרנדיס, מאזדה MPV, קיה קרניבל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה לגבי הונדה FRV עם 6 מקומות .

אני ירדתי מהלוגן , הרבה לא ממליצים .

מתלבט בין מאזדה 5 להונדה אשמח לקבל עצות ממי שיש לו נסיון

פורסם

עדיין לא רשמת, כמה אנשים צריכים לנסוע ברכב, מה הגילאים, האם יש עגלות גדולות ועוד.

הונדה FRV זה רכב עם 6 מקומות ישיבה, בכותרת רשמת 7 מקומות.

בהונדה FRV אין אפשרות לבטל כרית אויר של הנוסעים מקדימה - האם זה משנה לך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מספיק 6 מקומות , ההתלבטות בין ההונדה FRV למאזדה 5 ?

תצרוכת דלק ? אמינות ?

מדובר על השנתונים 2007 -2008 .

אשמח לשמוע מבעלי נסיון .

• תוכן חדש...