Jump to content

e1970m

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי e1970m

  1. מספיק 6 מקומות , ההתלבטות בין ההונדה FRV למאזדה 5 ? תצרוכת דלק ? אמינות ? מדובר על השנתונים 2007 -2008 . אשמח לשמוע מבעלי נסיון .
  2. מה לגבי הונדה FRV עם 6 מקומות . אני ירדתי מהלוגן , הרבה לא ממליצים . מתלבט בין מאזדה 5 להונדה אשמח לקבל עצות ממי שיש לו נסיון
  3. מתלבט - זקוק למיני ואן 7 מקומות יש לי תקציב של 120000 ש"ח. האם לקנות רנו לוגן חדשה לגמרי או לחילופין מאזדה 5 שנת 2008 כ 40000 ק"מ? מישהו יכול להמליץ על רנו לוגן ?
  4. במוסך המרכזי חיברו לכל מה שאפשר . יש למישהו מושג להמליץ למי לפנות ? הבעיה היא שלעיתים הרכב ממש רועד בהתנעה כשהוא קר ...לעיתים לוקח משהו כמו 60 שניות של נסיונות הנעה עד שמצליח ולעיתים הכל תקין . למי לפנות ?
  5. תודה במוסך טענו שאין בעיה בזה כיוו שגם כשאני נותן גז הרכב עדיין לא מניע בקלות ממש כולו רועד עד שמניע כאליו אין אספקת דלק . לציין כשהוא חם אין בעיה.מישהו אמר לי חיישן גל ארכובה יכול להיות ?
  6. טרג'ט בנזין 2001 , מנוע 2000 , בעיית הנעה בעיקר כשהרכב קר , לפעמים נכבה כשהרכב עומד. הוחלפו מצתים , כבלי הצתה , בוצע ניקוי למיכל הדלק ( חשבו שהדלק מהול) הוחלף חיישן טמפרטורה. מצבר חדש . הוחלף מסנן דלק. לא מצליחים לעלות על הבעיה. יש למישהו נסיון ?
×
×
  • תוכן חדש...