Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שאין לי מושג על מה אני מדבר..

מקווה שזה המקום הנכון לשאלה .:roll:

אני נוהג על פיגו 205 מזה 5 שנים

GL.1.4

מודל 95

עגלה רצינית.

בדקתי את הנתונים שלה 75 כ"ס מגיעה תאוצה 0-100: 10.60 שניות

אני בדיוק לפני קניה של רכב חדש

סיאט איבזה

2003

1.4 75 כוחות סוס תאוצה 0-100: 12.50 שניות

איך זה הגיוני שהעגלה שלי יותר מהירה ?

אולי עדיף ללכת לכיון של רכב אחר עם ביצועים יותר טובים?

תודה וסליחה על הבורות..

פורסם

אז קודם כל אלה הם נתוני היצרן בלי כל הפרעה ואנשים בפנים והפיג'ו אולי עשתה מ0 ל100 ב10 שניות כשהיא רק יצאה מהפעל אבל כעט אין מצב שאלה הם הנתונים שלה ולכן אל תדאג הסיאט תהייה יותר מהירה ממנה במיוחד אם היא חדשה...

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

סליחה על מה . לא חשוב מה שכן הילוכים קצרים, גלגלים במידה קטנה, ומשקל קל עושים את ההבדל. המנוע גם מתפרץ יותר בפיגו. אולי בגלל רכיבים קלים יותר במנוע. למראית עין המנוע יותר קטן פיזית בפיגו.

בכלל כח סוס זה נושא ערטילאי. כמעט לא אומר כלום על תאוצות ברכבים דומים בנפח. ובהרבה מקרים הכח קיים רק בחברה במציאות אחרי שנתיים ההספק יורד קצת. מה שמוזר ב205 שלפעמים זה נראה שנוסף לו כח.

פורסם
סליחה על מה . לא חשוב מה שכן הילוכים קצרים, גלגלים במידה קטנה, ומשקל קל עושים את ההבדל. המנוע גם מתפרץ יותר בפיגו. אולי בגלל רכיבים קלים יותר במנוע. למראית עין המנוע יותר קטן פיזית בפיגו.

בכלל כח סוס זה נושא ערטילאי. כמעט לא אומר כלום על תאוצות ברכבים דומים בנפח. ובהרבה מקרים הכח קיים רק בחברה במציאות אחרי שנתיים ההספק יורד קצת. מה שמוזר ב205 שלפעמים זה נראה שנוסף לו כח.

אוקי אז לפי מה שאתם אומרים הסיאט תהיה יותר מהירה ?

הוא שעדיף להתקדם לדגם של 100 כ"ס

שוב תודה

פורסם

הכל שאלה של תקציב אם אתה יכול לקנות את הדגם של ה 100 כ"ס אני לפחות הייתי הולך עליו אבל אם לא אל תדאג גם הדגם של 1.4 ליטר זה סבבה לגמרי. ככה שעכשיו זה רק תלוי בבחירה שלך...

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם
אולי עדיף ללכת לכיון של רכב אחר עם ביצועים יותר טובים?

השאלה מה התקציב שלך ומה דרישות שלך. רוצה רכב מהיר, יש A3 טורבו, גולף GTI, איביזה טורבו, אימפרזה GT, WRX, STI וכד.

החים הם לא 0 -100, אלא מה שקורה בין לבין. יש תוכנות של רכב שאי אפשר למדוד בשניות על סטופר.

מעבר לזה, אתה יכול לקחת איביזה 1.4 לסיבוב לפני קנייה ולהחליט אם היא מתאימה לך מבחינת ביצועים ושאר דברים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...