Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ייטי 1.2 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם המלומדה על הרכב הזה ?

נראה חיצונית מדהים , מיפרט אחלה ,מחיר הגיוני

רק המנוע המנוע הפחד שלי שהוא קטן על השלדה הזאת ?

אותו המנוע יושב על הפולו או על האוקטביה הבדל במשקלי הרכב הוא כ-700 ק"ג

דילמה .......

פורסם

אני מאוד התרשמתי ממנו בסוכנות עד כדי כך שאני שוקל להגדיל את ההלוואה כדי לקנות אותו במקום אוקטביה.

לפי נציגי המכירות הביצועים משתווים למנועי 1.6 ממוצעים ורוב מי שהתנסה בנהיגה הופתע כשנודע לו שמדובר במנוע 1.2.

אני מתכוון לערוך נסיעת מבחן בקרוב ולאחר מכן לחזור עם רשמים.

שבוע טוב.

פורסם

הבנתי פה מתגובות בפורום שב-15 אלף קילומטרים הראשונים כדאי לבדוק את השמן לעיתים תכופות ולהשלים את החוסר ולאחר מכן זה נפסק.

פורסם

מההתרשמות שלי עם המנועים הנ"ל, הם אכן צורכים יותר שמן מאשר מנועי בנזין וותיקים יותר.

נסיוני אומנם מתבטא בTSI 1.8 ובTFSI 2.0,אך להבנתי זה משותף לכלל המונים מהסדרה הנ"ל.

פשוט צריכים לבדוק ולהוסיף על בסיס קבוע (כמויות קטנות כל פעם).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאיפה הבאת את השטות הזאת שהפרש במשקל הוא 700 ק"ג?!

אוקטביה 1.2 שוקלת 1295 וייטי 1.2 1375.

פורסם
מההתרשמות שלי עם המנועים הנ"ל, הם אכן צורכים יותר שמן מאשר מנועי בנזין וותיקים יותר.

נסיוני אומנם מתבטא בTSI 1.8 ובTFSI 2.0,אך להבנתי זה משותף לכלל המונים מהסדרה הנ"ל.

פשוט צריכים לבדוק ולהוסיף על בסיס קבוע (כמויות קטנות כל פעם).

עידן

אמנם השם זהה, אבל אין קשר בין המנועים שציינת ל 1.2 TSI.

emotion of motion

• תוכן חדש...