Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק קארטר קליאו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית,תודה למגיבים הנפלאים פה.

מחר אני יחל בהרכבה.

קיבלתי הצעת מחיר לציוד הנ"ל (לדעתי במחירים טובים) אשמח לתגובה.

רינגים = 210 ש"ח אנג'רנינג (סטאנדרט)

לאגרים = 70 ש"ח (סאנדרט)

אטם ראש =60 ש"ח (תורכי *לא יודע מה זה אומר)

מסנן שמן = 20 ש"ח (תחליפי)

פלגים = 50 ש"ח

רצועת טיימינג = 60 ש"ח

שמן מנוע 50/20 (של חברת דלק) = 45 ש"ח

שפופרת סיליקון (לדבריו איכותית) = 40 ש"ח

אני מניח שיכולתי לקנות מוצרים איכותיים בהרבה,אבל נראה לי שזה יענה לצרכים כרגע,רק שהרכב יסע לפחות לשנה בצורה תקינה.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

שלום חברים.

סימתי אוברול לרנו קליאו,האוברול נעשה בעקבות חופש בבוכנה ונקישות חזקות מהקראנק.

2 הפחיות של הלאגרים בבוכנה 1 נדבקו לקראנק,קילפתי אותם עם מברג ובדקתי שהמיסב של הקראנק תקין.כשחיזקתי את הבוכנה הרגשתי חופש קל מהמיסב.בדקתי את הבוכנה בצילינדר והיא ישבה טוב ללא תזוזה וללא חופש כך שלא יחסתי לזה משמעות גדולה.

כרגע עדיין יש נקישות קלות מהמנוע. (לא עשיתי כיוון שסטומים מאחר ולא נגעתי בכיוון)

אשמח להבין אם אותו חופש שציינתי יכול לגרום לרעשים הללו או שכיוון שסטומים יפתור את התקלה?

תודה

אייל

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

תעלה צילום ברור של המייסב שנתפס על הקראנק, לדעתי הקרנק זקוק לחריטה משום שהוא אובאלי.

מהי המידה של המייסבים החדשים STD(סטנדרט), או אוברסייז?

פורסם

טוב,לצערי זה כבר לא רלוונטי,"נשפך מנוע"!! תודה לעוזרים.

אייל

פורסם

החלפת מנוע,האם ניתן לעשות לבד (מבחינת רישוי) או שאני חייב מוסך מורשה?

• תוכן חדש...