Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היה לי רובר אני מודה היא היתה קשה להחזקה השקעתי עליה כי היא היתה הרכב הראישון שלי ואחרי שנה אני כימאת פשטתי רגל לכן מכרתי ואיך שהוא המחירון שלי היה 7 ומכרתי ב 12 [כי היא היתה מושקעת ] ואחכ קניתי פיאט היה לה מנוע גדול לכן מכרתי שוב כי היא היתה צורכת הרבה דלק [מדובר בפיאט 1600] ועכשיו קניתי פג'ו 205 מנוע 1400 והכי יפה בארץ [555]

ישמח לדגובות איך הרכב 86x6ckqiq7eccm1oi0nf.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש! שמור על האוטו, סע בזהירות ואדיבות.

לטעמי האוטו ניראה חמוד, פנסי חזית מקוריים הייתי אומר שיתאימו יותר ביחד עם גריל מקורי אבל זה לשיקולך וטעמך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי טעם שלי, אנג'ל אייז האלו לא ממש מתאימים לעיצוב כללי של אוטו שלך (פנס לפני עצמו יפה, פשוט לא משתלב בתמונה הכללית). אם לטעמך זה מתאים, תשאיר את זה.

אתה בטוח לגבי האנג'ל אייז ?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני עדיין מנסה להבין.

הוא ישמח לתגובות. אני מאמין שהבנת.

בכל מקרה, פותח השירשור - תהנה מהרכב ותשמור עליו ובמיוחד על עצמך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגלה לך סוד קטן:

אתה יושב?

טוב.

פז'ו זה לא אוטו יפני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הבנת?

תחשוב על משולש האהבה "אמינות-צרפתי-יפני". מה אפשר להוציא מהמשולש הזה? איזה צמד נחשב בן כלאיים? (רמז - השניים הראשונים).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...