Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בשבוע שעבר ביום שני נשלח אליי משלוח (לערד) מקיבוץ שפיים אשר נמצא במרכז הארץ.

היום משעה 12:00 אני מנסה להתקשר לדואר ישראל לברר היכן המשלוח שלי כרגע, אך מעבירים אותי ממקום למקום, וגם שם, אין שום מענה, אבל בכלל אין מענה, כאילו שהפקידים לא קיימים בכלל.

בדקתי באתר הדואר בעזרת אופציית "מעקב משלוחים" ורשום שהפריט נמסר לסניף הדואר בקיבוץ שפיים ביום שני, אך לא רשום היכן הוא או כל מידע אחר.

אשמח לקבל רעיונות מה לעשות הלאה, או שפשוט נותר לחכות עד שמשלוח יגיע.

אישית, אני לא מבין איך לוקח כל כך הרבה זמן להגיע למשלוח ממרכז הארץ לדרום הארץ, בעבר הייתי שולח דברים לאוקראינה והם היו מגיעים תוך שבוע ימים.

תודה, JEP.

פורסם

מוכר, ואין הרבה מה לעשות, חוץ מלמצוא מענה אנושי ולצרוח. וגם אז תקבל תרוצים והתחמקויות.

בפעם האחרונה אשתי הזמינה משהו במשלוח מהיר (נדמה לי 24 שעות) וחיכתה כל היום בבית. המשלוח לא הגיע, וגם לא למחרת, אלא רק אחרי יומיים, והרבה טלפונים עצבניים.

האתר של מעקב המשלוחים גם הוא בלוף. במקרה שלי, בכל פעם אף אחד לא מנסה למסור דואר למרות שנרשם "נעשה נסיון למסור את דבר הדואר" (במקום מגורי הקודם במקרה כזה היו משאירים פתק).

:turn-l:
  • תוכן חדש...