Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בבחירת רכב מליסינג התקציב הוא עד 68 אלף עדיף פחות

תאמת נדלקתי על הc4 אפילו לקחתי אחת לבדיקה מליסינג יד ראשונה והגיר שלה היה מת אז אבא שלי נבהל והחליט לרדת ממנה ובכלל מc4 בכללי,אשמח לדעות לגבי האוטו אם הוא אמין וזה היה חד פעמי מה שקרה פה

אני מחפש אוטו שיהיה יפה פנימית ( חשוב מאוד ) וגם חיצונית שלא יהיה גדול כמו קורולה ופוקוס המשפחתיות

שיהיה אמין שלא יראה הרבה מוסך

ועדיף עם ירידת ערך לא גבוהה כי אני מתכוון למכור אותו בעוד שנה שנתיים

ועדיף עם מנוע 1400 ומעלה אבל אם יש משהו נחמד עם מנוע קטן אז אפשרי

האפשרויות בנתיים שאבא שלי הציע לי זה מאזדה 2 סוזוקי סוויפט דייהטסו סיריון אבל הם יקרות ואני מעדיף משהו בקצת פחות אבל בכל מקרה אשמח לדעות

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

ה- C4 הוא רכב יחסית בסדר, אבל עם ה"בעיות" של הצרפתיות – "גיר מת" לא מפתיע, אבל זה לא בהכרח מייצג את הכלל.

תמיד טוב לקחת את הרכב לבדיקה – תוכל למצוא מכוניות כאלה טובות. מה גם שיש חברות ליסינג שנותנות אחריות על המנוע והגיר (לדוגמה – אוויס, שלמה) כך שגם במקרה של כשל בגיר אתה מכוסה.

מאזדה 2, סיריון – קטנות משמעותית. אתה יכול למצוא לדוגמה פוקוס 5 דלתות, שנראית קומפקטית יותר מהמשפחתיות (אבל מבחינת המרחב היא סבבה לגמרי), או אפילו פיז'ו 307 במצב יחסית טוב.

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

פורסם
ה- C4 הוא רכב יחסית בסדר, אבל עם ה"בעיות" של הצרפתיות – "גיר מת" לא מפתיע, אבל זה לא בהכרח מייצג את הכלל.

תמיד טוב לקחת את הרכב לבדיקה – תוכל למצוא מכוניות כאלה טובות. מה גם שיש חברות ליסינג שנותנות אחריות על המנוע והגיר (לדוגמה – אוויס, שלמה) כך שגם במקרה של כשל בגיר אתה מכוסה.

מאזדה 2, סיריון – קטנות משמעותית. אתה יכול למצוא לדוגמה פוקוס 5 דלתות, שנראית קומפקטית יותר מהמשפחתיות (אבל מבחינת המרחב היא סבבה לגמרי), או אפילו פיז'ו 307 במצב יחסית טוב.

בדיוק שקלתי את כיוון ה307 ראיתי אחת 3 דלתות ונדלקתי אני מדבר על שנת 2002 - 2004 הצורה הישנה איך היא?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

די דומה לחדשה. החדשה עם עדכוני גריל ועוד כל מיני קטנות, אבל בגדול זה אותו אוטו.

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

• תוכן חדש...