Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A4 2002

avsamuel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה , נדלקה לי המנורה בראש ואני רוצה לרכוש A4 2002 , עכשיו פה נוצרה הבעיה , אני לא יודע איזה דגם לקנות או 1.8 TURBO או 2.0 , אמרו לי שאם הטורבו מתקלכל אז זה עולה המון המון כסף משהו כמו 10K+ האם זה נכון ? ,והאם זה חלק מחוץ למנוע או שצריך להחליף ראש ? אם מישהו יודע שיענה בבקשה

תודה

פורסם

מנוע ה-2.0 ליטר מגיע עם גיר רציף - שלדעתי הוא אחד הגירים היותר טובים שיש מצד אחד (חסכוני בדלק, 6 הילוכים טיפרוניק, העברת הילוכים הרבה יותר מהירה וחלקה מכל גיר אוטומטי) אבל מצד שני בערך כל 100K ק"מ יש נטיה למחשב של תיבת ההילוכים להתקלקל - עלויות התיקון פעם אחרונה ששמעתי סביב ה-4K ש"ח.

רכב עם קילומטרז' גבוה שלא עבר מעולם תיקון של הגיר - קח בחשבון שזה בדרך.

מנוע ה-1.8T מגיע עם גיר ידני או אוטומטי סטנדרטי.

החלפת T לא קשורה בראש מנוע.

טורבו חדש בחברה אולי יכול להגיע ל10K ש"ח לדעתי בחוץ זה יעלה לך הרבה פחות.

ה-2.0 הרבה יותר נפוץ מהטורבו.

קח בחשבון שיש מצב שתפחד לקחת 1.8 בגלל הטורבו ואז תהיה בעיה בגיר של ה-2.0 או להפך.

ה-1.8 חזקה יותר, לטוב ולרע - יותר צריכת דלק.

החלקים ברכב הזה לא זולים - בעצם יקרים על גבול השערורייתי - קח את זה בחשבון.

פורסם

החלקים ברכב הזה לא זולים - בעצם יקרים על גבול השערורייתי - קח את זה בחשבון.

היא חולקת הרבה במשותף עם הפאסאט,לא?

אם ככה אז למה שהאחזקה שלה תהיה יקרה באופן ניכר? זה בהנחה שלא מטפלים בה בצ'מפיון ולא משלמים להם "מס אאודי" :roll:

V5

פורסם

לא כדאי להתקרב לגיר הרציף עלות התיקון שלו אסטרונומית והוא נכשל באמינות.

טורבו KO3S חדש יעלה לך אצל צ'מפיון באיזור ה- 8000 ש"ח,אותו טורבו(חדש מהניילונים) ניתן להשיג במקומות אחרים בסביבות ה-5000 מה שאומר שצ'מפיון גוזרים על כל מיני פראיירים פרמיה של 3000 ש"ח.

טורבויים משומשים ניתן למצוא בטווח של 1500 ש"ח לטורבו משומש במצב סביר שכבר נעשה בהם שימוש ממושך,

עד לאיזור ה-3000 ש"ח לטורבו במצב כמעט חדש שעבר אלפי ק"מ ספורים(בעיקר מחברה שעברו לטורבו גדול).

טורבו יכול להחזיק מעמד 200,000 ק"מ באותה מידה שהוא יכול לשבוק חיים אחרי 30,000 ק"מ הכל תלוי בשימוש בשמנים איכותיים ודגש על מתן השהייה לפני כיבוי ואחרי התנעה(כשהמנוע קר).

turboy

פורסם

אני אמנם חדש בפורום אבל בתור אחד שנכווה אני חייב לציין שמנוע 2.0 עם הגיר הנ"ל זהו רכב מאכזב ביותר (אני אומר זאת בהקצנה לטובה).

אני הייתי הולך על 1800 T בלי לחשוב פעמיים מנוע אמין ואחד המוצלחים ביותר.

תהנה.

פורסם

אז אם העלות של הטורבו נע בסביבות 5000 +\- אז נראה לי עדיף לזרום על ה1.8T

דרך אגב יש מישהו שיכול להראות לי תמונה של הטורבו (החלק עצמו) ?

ומה אם המנוע 1.8T כמה הוא יכול לעבור קילומטראז בלי להחליף ראש , ועוד שאלה לגבי הגיר של ה1.8T אוטומט רגיל לא אמור לעשות בעיות או להתקלכל סתם ככה ?

פורסם

img48302a6f4c3dd.jpg

לגבי הגיר -

הטיפ' הרגיל אמור להיות אמין יותר מהרציף.אבל אתה יודע,shit happens.

גיר אוטומטי זה סוג של קופסת הפתעות, אתה אף פעם לא יודע מה הוא יביא לך מחר.

V5

פורסם

איך מגיעים לטורבו 8000K ?

ראיתי באיביי 250$ + 120$ משלוח 400$ כולל מכס טורבו מניילון נראה לי פתרון טוב אז למה פה מכפילים פי כמה את המחירים ?

ועוד שאלה ת להחליף טורבו זה מסובך ? הרבה עבודה ?

ועוד אשמח אם משהו יגיד לי כמה ה1.8T אוכלת דלק בנסיעה רגועה ולא רגועה

פורסם

1.8t צורכת כ1:7 בממוצע עם רגל לא הכי קלה, אבל בלי קיק כל שניה.

אישית הייתי הולך עך סיאט לאון מאותם שנים. אין מה להשוות מבחינת התנהגות והנאה מנהיגה.

חוץ מהסמל אודי לא מהווה שום ערך מוסף.

פורסם

1:7 ??? זה המוןן , לפי החשבון ביטוח+מימון+דלק 1:7+טסט+תיקונים יוצא לא פחות מ 2800 שח בחודש

זה נשמה הרבה אחשוב כבר פעמיים האם לקחת אותה

• תוכן חדש...