Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצלם חתונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני מבקש המלצה לצלם חתונות מקצועי, שיודע לעשות את עבודתו בצורה טובה ויודע לעבוד עם פוטושופ-לגרום לתחושה סוריאליסטית בתמונות וגם לא הכי יקר (עד 9k).

תודה לכל המגיבים

פורסם

אני מכיר צלם, חבר מהעבודה, עובד פרטי וגם עם חברה לצילום חתונת ואירועים.

העבודות שלו ממש מעולות לדעתי ומכרים אשר שכרו את שירותיו.

צפה ה"פ.

עריכה: לגבי המחיר שציינת, זה הכל תלוי בדרישות מהצלם, מס' אלבומים דיגיטלים, עריכות מיוחדות וכו'.

אתה צריך לדעת בדיוק מה אתה רוצה ולפנות לצלם בבקשה להצעת מחיר, אתה לא יכול להנעל על מחיר, אתה צריך להיות סגור על הדרישות שלך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני התחתנתי לפני 4 חודשים , אני ממליץ לך על בני אסכלוני , אני הייתי מאוד מרוצה מהצילומים מהDVD ומהאלבומים.

http://www.askeloni.com/

הכי חשוב שהיחס שהוא ואשתו שהיא גם מצלמת הביאו לנו ביום של החתונה היה מדהים, בצילומי יום הכל עבר ברגוע בלי לחץ.

נ.ב - אם אתה מחפש תקליטן אני ממליץ על רוברט גיטלמן.

פורסם

ממליץ על כתום צלמים, צילמו אצלי בחתונה ועשו עבודה יותר ממדהימה, הן הצילום והן בעריכה.

כולל הצילום עצמו טרם החתונה ובזמן החתונה :וידאו וסטילס ,2 צלמים מכל סוג כאשר מיכה הצלם הוא לא פחות מאומן יחד עם תוצרים סופיים כגון: אלבום מעוצב ,2אלבומים נוספים, אלבומים להורים, הגדלות ופיתוחים, חומר גלם, סרט וידאו מלא+ קליפים ערוכים ,והכל נושק לתקציב שהצבת.

ממליץ בחום.

www.catom.net

מזל טוב,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...