Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

D.liven היקר , תודה רבה על הפוטו שופ שלדעתי מראה גם אם לא בצורה מושלמת את טינה העתידית .

און יקירי מצ"ב טעמי האישי לפי סדר יורד :

1. צהוב .

2. אדום .

3. ירוק .

4. כתום .

כמובן שזהו טעמי האישי בלבד , סה"כ מי שיחליט בסופו של דבר ( על בטוח ) זו האישה או במקרה של שלומי הנשמה או במקרה שלי השלטונות .... טוב כבר הבנת :lol:

בכל מקרה תבחר מה שתבחר אני יותר משמח לראות את ההתקדמות המדהימה - כבוד גדול לחבריך במוסך וכמובן לך !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אהלן

אני לא מגיב כאן הרבה אבל בהחלט עוקב .

עבודה מדהימה , אני בהחלט מחזק את הדעה לשמור את המדבקות מוצגות לעיניי כל , זה מיוחד מאוד.

לדעתי צבע מקורי נועד למוזיאונים .

משום מה חשבתי שתצבע אותה בכחול , דימיינתי את זה בכחול של איפרזה WRC. (שהוא לא מאוד שונה).

אני חושב שאם תבהיר אותו מעט הוא לא יבלע את הקווים של הרכב ומאוד יחמיא לו .

אם זה היה שלי זה בטח היה כתום סטייל KTM.

לגבי שני הצבעים, חוץ מצהוב לבן ואדום אני לא מצליח לדמיין עוד שילוב על האוטו .

צהוב ייצא מכבי, אם אתה לא אוהד שרוף בטח תרגיש מוזר לנהוג ברכב אוהדים ...

אדום לדעתי ייצא אפל מידי.

ולבן חגיגי וציוני (וגם הרכב תוצרת כחול לבן ...).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין לי מילים! כבוד גדול לדניאל על ההשקעה, הנכונות והזמן לעבוד על הסקיצות. בהחלט מעורר הרבה מחשבות, דיונים ורעיונות.

וגם תודה לכל המציעים את מגוון ההצעות לגבי הצבע.

אקרא בעיון את תוכן ההודעות מחר, כי רק כעת סיימתי לכתוב איזו כתבה מאחר שהיה לי דד-ליין על הצוואר להיום וגם משום שבבוקר הייתי בנמל אשדוד עם חבר לאסוף מכונית אספנות מיוחדת אותה הוא הביא מארה"ב (רמז: לא אמריקנית, מכונית ספורט, עם שני קווים מקשרים לסוסיתא/רום כרמל. ולא, לא מדובר בסברה) - מה שתפס חצי יום. בשארית היום הבאתי עוד איזו מכונית (לא מעניינת כלל, אבל בעלת פוטנציאל לתרום כמה איברים לטנדר) מרמות השבים לשפיים ועוד הספקתי אחרי זה לעבור ברשפון ולהעביר אחר כבוד את השלדה למקומה החדש בדרך השטח - זאת לקראת הרכבתה מחדש לבודי!

אז הנה, קורים דברים. וגם יש התקדמות עם צמת החשמל - כל זה פלוס תמונות - מחר!

אבל עכשיו גם האישה צריכה יחס, אחרת היא תחליט שהצבע האידיאלי לטינה הוא הורוד הזה שהציע דניאל :-)

טינה ורוד מאוד.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
....

און יקירי מצ"ב טעמי האישי לפי סדר יורד :

1. צהוב .

2. אדום .

3. ירוק .

4. כתום .

די דומה לטעם שלי, רק שהייתי מחליף מקומות בין הכתום לירוק ואז..... מוחק את הירוק:evil:.

שחור מבריק יראה מעולה אבל עשוי "לבלוע" את הגריל הקדמי.

אין ספק שכשרואים את ההמחשה, יש תחושה שהכחול עושה קצת עוול לרכב.

פורסם

לטעמי האישי הצבע לא משקף את האופי של הרכב, ברגע שיורכבו הגלגלים הדקים כמו של אופניים ושקועים בתוך הכנפיים זה יראה מצחיק, זה צבע של רכב PIMP.

הצבע הזה דורש גלגלים רחבים יותר עם ספייסרים, מה שאתה בטח לא מתכוון לעשות.

כל צבע בהיר אחר יתאים יותר ואפילו הכחול המקורי של הסוסיתות,

בכל אופן החלטה שלך (או של האישה) חשובה יותר.

בהצלחה :wink:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
ברגע שיורכבו הגלגלים הדקים כמו של אופניים ושקועים בתוך הכנפיים זה יראה מצחיק, זה צבע של רכב PIMP.

הצבע הזה דורש גלגלים רחבים יותר עם ספייסרים, מה שאתה בטח לא מתכוון לעשות.

תתפלא - דווקא כן מתכוון לעשות! ראשית, כבר כעת יש לי צמיגים "רחבים" במידה 185 - זאת בהשוואה למקור הדקיק שנע בין 155 ל-165. שנית, אכן הנקודה המצחיקה ביותר בסוסיתא/רום כרמל היא מפסע הגלגלים הקטן, זאת בהשוואה לרוחב הבודי ולכן, ככל הנראה אקבל את חישוקי הברזל המקוריים של לוטוס סופר 7 שנראים בדיוק כמו החישוקים ברום כרמל, רק עם אופסט רחב יותר. אם זה לא יספיק או לא יצא לפועל, בתכנון ספייסרים שיוציאו את הגלגלים החוצה עד לקו הכנפיים - למען יראו ויראו...

להלן תמונה מייצגת של המצב:

30062010062.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
ולבקשת און, נא דעתכם על זה :

אני אגיד את זה הכי עדין שאני מצליח , זה מזכיר לי את הרכבי חברה של בלובנד .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• אחראי פורום
פורסם

אז ככה, אני חושב שהבע הכחול לא מפרגן לרכב. הוא "בולע" את הקווים של הרכב, והרכב כאילו "נעלם", ללא נוכחות. דווקא צבעים בהירים יחמיאו הרבה יותר לרכב, ולא משנה אם זה צהוב, לבן פנינה, או אדום אש (שזה הצבע שאני מעדיף תמיד). תאמין או לא, אבל ביקשתי גם את אשתי שתחיה (להלן "הנשמה" המוכרה לרבים מהפורום) להסתכל ולחוות דעה. באופן חריג היא הסכימה להציץ ובאופן עוד יותר נדיר היא הסכימה איתי שהצבע הכחול לא כל כך מחמיא לטינה.

מסכים ב-100%.

אישית, אני תמיד בעד טוויסטים (צבע, חישוקים קלים) על רכבים ישנים. דווקא במקרה הספציפי הזה, הגוון הקלאסי הוא לדעתי

המתאים ביותר - לבן, או סוג של לבן. צבע כהה יהיה מחוץ לקונטקסט ובהחלט ייגרע מהקווים ומהמהות של הרכב הזה - פשטות.

אם להיות עוד קצת דביק, השרשור שלך גרם לי להעריך מחדש את הרכב הזה (וסוסיתות וכרמלים בכלל), אחרי ששנים

ייחסתי להם חוסר-חן היסטרי.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני אגיד את זה הכי עדין שאני מצליח , זה מזכיר לי את הרכבי חברה של בלובנד .

של בלובנד היה צהב כחול

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

אני פריק של צבעים "ברוח התקופה" אז כל הכחול אימפרזה, או הכתום KTM ממש לא בא בחשבון.

לכן, על רכבים אירופאיים כמו שלי יש עדיפות חום מטאלי למשל, כסוף או תכלת פשוט או צהוב לימוני.

לגבי, טינה, אם רוצים לצאת ממלכודת הלבן המקורי, או הכחול, אפשר ללכת על תכלת כמו של החיפושיות, שיראה טוב לדעתי.

כמו כן, יש אפור יפה של פולקווגן טרנספורטר כחלחל משהו. קיים על הטרנספורטרים גם היום.

אפשרות נוספת, משוגעת משהו, היא לצבוע את הרכב כאילו כמו הרכבי שירות של פעם: כמו סונול או פז כולל הלוגואים אבל משנות ה -70. זה טוויסט יפה בעיניי, ויתן ערך מוסף לצבע ועדיין יראה אמין.

למשל הרנו של קראסו במוזיאון החדש שלהם. בתמונה היא נראית מקדימה אבל תארו לכם שיש מהצד גם לוגואים וכו'.

אפשר לפנות לחברות לקבל תמונות. כמו כן צבע של רכבי קק"ל הירוקים או צבע של אוטובוס דן ישן, כמו הרכב "תיקונים" שלהם, בתוספת הלוגו (עם הפונטים והלוגואים בגרסא הישנה כמובן)של החברה וכיתובים אופיניים אחרים.

הנה עוד דוגמא: סוסיתא של חברת אלקטרה.

בקיצור, אם היה לי רכב מסחרי או טנדר ישן, הייתי "מחפש" אותו.

פורסם

האמת היא שאני לא רואה שום דבר רע בלהשאיר את הרכב בצבע לבן ומבריק וחדש.

אני לא זוכר בתור ילד שהמכוניות האלה היו באף צבע למעט לבן (חוץ מרכבי שירות).

צבע לבן נוצץ וריפוד בצבע בז' עם דוגמא - זו הצורה שבה אני רואה את הרכב הזה 8)

פורסם

אני לא יודע למה אתם משגעים אותו

אבל עכשיו תורי :)

אני מאד אוהב את הכחול

אם באמת תרצה לבצע שינוי בגוון בכול זאת

הייתי ממליץ על הגוון של הטרנספורטר שלי לשעבר בתמונה

המספר של פורש 356 יש לי אותו איפה שהוא

(אולי כדאי לשבור אותו גם עם לבן או לרפד בצבעים בהירים )

הוא בהיר יותר ובכך מחדד את הקווים

לעומת זאת באמת אפשר לרדת עד לגוון תכלת

יוסי

IMG_1409.JPG

• תוכן חדש...