Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זו סדרה חדשה, דיברתי עם היבואן ונאמר לי שהדגמים הצבעונים יגיעו לארץ בסביבות יולי אוגוסט.

 

גם סוני מביאים חודש הבא את המכשירים הצבעוניים שלהם, מה גם שהם טיפה השתגעו ושמו תג מחיר של קרוב ל 10,000 ש"ח למכשיר... !!!

פורסם

בארץ עד כמה שידוע לי עוזי רדיו היבואן הרשמי לא מייבא את הפרמייר. את הפרמייר מייבאים ביבוא מקביל ונעשה למכשירים כיול בארץ. הרבה פעמים המכשירים מחודשים או במקרים אחרים חדשים אבל מוחזרים כלומר שחנות נתקעה עם מלאי והחזירה אותו לדילר בארה"ב.

אם יש מקרים שהמוצרים חדשים לגמרי ונקנו ישירות מדילר מוסמך של פיוניר, אני לא יכול להגיד בוודאות כן או לא מכיוון שיש המון יבוא מקביל.

 

אני אישית קניתי לאחי פיוניר פרמייר 550MP. אין עליו מדבקה של מחודש אבל אין לי דרך וודאית לדעת אם הוא כן או לא (מדבקה אפשר להוריד). בכל מקרה בהפרש המחירים הגדול בינו לבין כזה מיבוא בלעדי, לא חשבתי פעמיים.

 

להרבה אנשים כאן בפורום יש את הפרמייר ועוד לא שמעתי תלונות על בעיות.

פורסם

סדרת הפרמיר של פיוניר, הם מכשירים מצוינים, גם אם הם מיבוא מקביל.

ובכל מקרה, אחריות היבואן המקורי (עוזי רדיו) ניתנת אמנם ל 3 שנים, אך שנה בלבד

על יחידת הלייזר, ואין אחריות על שבר. כך שבעצם, מקבלים שנת אחריות.

 

תהנה מהמכשיר, הוא עושה עבודה יפה מאד.

 

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

×
×
  • תוכן חדש...