Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לחו"ל לפני חודש בערך עם קבוצת חברים.

אחד מהם חייל בסדיר שהתברר לנו בשדה התעופה שהוא גם עריק.

אני הייתי בטוח שהבנאדם יעצר בשדה התעופה אבל לתדהמתי לא רק שלא נעצר אלא גם טס בלי שום אישור מצה"ל.

ולא רק טס אלא אחרי שבוע חזר בשלום לביתו.

איך דבר כזה יכול להיות?

פורסם

זה מה שאני לא מצליח להבין.

הבנאדם עומד מול השוטרת, מגיש לה את הדרכון ועובר אותה כמו חמאה.

ואיך תסביר את זה שהוא עבר את המשטרה גם בחזור?

פורסם

אני מכיר 2 מקרים כאלו שהיו אצלי בבסיס, החיילים נשפטו ביחידה.

ולמרות זאת אני עדיין לא מצליח להבין איך גם הם עברו בקלות את השוטרים בהלוך ובחזור

פורסם

במידה והדברים לא השתנו מאז שרותי בצה"ל, אם הם נשפטו ביחידה אז הם היו נפקדים.

ברגע שחייל מוכרז כעריק, הטיפול בו מועבר למשטרה צבאית, היא זו שעוצרת אותו ושופטת אותו וגם אם החייל מסגיר את עצמו ביחידה, צריך לזמן את מ.צ. בכדי לעצור אותו והמשך טיפול על ידם.

כנראה שאותו חייל שעבר את ביקורת הדרכונים נפקד ולא עריק או עריק זמן קצר ולכן עדיין לא עודכן כמעוכב יציאה מהארץ.

אני חזרתי מחו"ל לפני כ 10 שנים לאחר שהוא ממושכת בחו"ל אשר במהלכה קצינת הקישור המטומטמת שלי החליטה שאם אני לא עונה למכתבים אז אני עריק.

נחטתי בנתב"ג, נעצרתי , הועברתי למ.צ. ותוך שעתיים הייתי עם המזוודות והמוצרים מהדיוטי פרי בכלא 4 :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבנתי ממנו שהוא עריק כשבוע כלומר עבר את הנפקדות.

אבל בכל מקרה - חייל לא אמור להיות מעוכב אוטומטית אלא אם יש לו אישור יציאה מהארץ או שדברים השתנו מאז שאני שרתתי?

הרי גם מלש"ב מגיל 18 בזמנו לא יכל לעזוב בלי אישור מצה"ל..

פורסם
הבנתי ממנו שהוא עריק כשבוע כלומר עבר את הנפקדות.

אבל בכל מקרה - חייל לא אמור להיות מעוכב אוטומטית אלא אם יש לו אישור יציאה מהארץ או שדברים השתנו מאז שאני שרתתי?

הרי גם מלש"ב מגיל 18 בזמנו לא יכל לעזוב בלי אישור מצה"ל..

ממש לא

שטסתי לחו''ל שנה שעברה, עוד שהייתי חייל

עברתי בכל הדלפקים בלי שום שאלה מיותרת..

יותר מזה שאלתי את הקצינים בבסיס אם צריך איזה אישור או משהו הם אמרו לי שכלום רק "תדרוך ליציאה לחו'''ל" (שהתבצע בטלפון)

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

כנראה שיש נתק מסוים בהעברת מידע בין משטרת הגבולות למ"צ/צבא או שמה המידע שמועבר לא מעודכן, אחרת אני לא רואה הסבר הגיוני אחר לתופעה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...