Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
לא חבל כלל.

חבל? למה חבל?

אמנם אני מסכים שהסוויפט היוצאת היא מכונית נאה מאוד, בין הסופר מיני היפות יותר בדור הנוכחי.

אבל במקרה הנ"ל, גם מבחינה שיווקית - להשקיע סכומים גדולים בפיתוח וייצור של מה שהוא בעצם רכב חדש לגמרי

ולהשאיר עיצוב שמבוסס על הדגם היוצא? באופן שטחי זה יראה ללקוחות כמו מתיחת פנים סטנדרטית וסוזוקי בעצם

לא מנצלים כראוי את ההשקעה העצומה. קחו אותו כבר 2-3 צעדים קדימה!

לדעתי, אם יורדים לרמת העיצוב, זה בכלל נראה כמו חיקוי סיני לסוויפט היוצאת. שימו לב שרוב החיקויים הסינים

מסתכמים בשינוי הפנסים ע"ב בודי מועתק 1:1.

המזל היחיד של החדשה הוא שהיא נסמכת על עיצוב מוצלח שנשאר רענן וחביב גם אחרי 7 שנים.

זה למה חבל :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

לא חושב שיש מקום להשוואה.

הפורשה היא אייקון, שינוי מהותי בעיצוב שלה יפגע במסורת שנוצרה סביבה,

בזמן שה"מסורת" של הסוויפט (וכל יצרן יחסית פשוט והמוני) הוא לשנות את עורה לפי צו האופנה כל 4 שנים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא כל יצרנית משנה עיצוב דרמטית כל חמש-שש שנים. ומספיקה דוגמת הגולף כדי להבין כמה כוח יש לשינוי עיצוב מתון ביצירת

תדמית ומודעות ציבורית.

מכיוון שלסוויפט היה עיצוב מצוין בדור הנוכחי, לדעתי זה רעיון מעולה להשתמש במוטיבים של העיצוב הזה לדור החדש.

המכונית כבר מזוהה ברחוב, לא צריך ליצור תדמית מאפס ואתה לא מסתכן בעיצוב חדש בתקופה קשה בשוק הרכב. מהלך מבריק.

פורסם
לא חושב שיש מקום להשוואה.

הפורשה היא אייקון, שינוי מהותי בעיצוב שלה יפגע במסורת שנוצרה סביבה,

בזמן שה"מסורת" של הסוויפט (וכל יצרן יחסית פשוט והמוני) הוא לשנות את עורה לפי צו האופנה כל 4 שנים.

:mm_yeah:

לא מבין את ההשקעה בפלטפורמה חדשה כשהתוצאה היא רכב כמעט זהה חיצונית.

בהתחלה לא האמנתי שזה דגם חדש ולא מתיחת פנים עדינה ביותר.

תמוה ביותר, גם ב-911 ובגולף היו הבדלי עיצוב ניכרים בין הדורות ורק הרעיון העיצוב היה הבסיס.

אני מהמר שתוך שנתיים נראה מתיחת פנים עמוקה לדגם החדש הזה, אנשים רוצים לראות שינוי ופה הוא לא קיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהבתי. :mm_yeah:

שינויים קטנים, אבל טובים. במיוחד בעיצוב הפנים.

אם הייתי קונה סופרמיני, אז רק סוויפט.

נכון שיש יותר טובות מבחינת חבילה, אבל לסוויפט יש קסם. :oops:

פורסם

יצא לי לנהוג ממש לאחרונה בסוויפט חדשה לחלוטין (שבנתיים ירדה מהכביש לדאבוני הרב), העיצוב החיצוני בהחלט נראה כרענון לעיצוב הנאה של הדגם הקודם אבל תא הנוסעים נראה כשדרוג משמעותי הן בהנדסת האנוש והן באיכות החומרים ובעיצוב.

אני אישית המלצתי לרכושי הסוויפט (ז"ל) להמתין קצת כדי לראות מתי הדגם החדש יגיע לארץ.

פורסם

לפי התמונות לפחות, נראה לי שאני מעדיף את העיצוב של הדור הנוכחי.

הפנסים הקדמיים קצת גדולים מדי. אבל זה רק לפי התמונות, צריך לראות בעיניים בשביל לשפוט.

בלי קשר לדור הקודם הרכב נראה טוב, אני מרשה לעצמי לקוות שיביאו את הגרסה הספורטיבית לארץ, יש לי הרגשה שהסופר-מיני מתחילות לתפוס פה מומנטום.

Auto Emoción

פורסם

רק לי היא מזכירה קצת יונדאי i20 ואופל קורסה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...