Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI - כעבור חודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת יפה מאד ונראית יוקרתית מבפנים (אהבתי את הצבעים).

אני מתלבט בינה לבין האיביזה, הפאביה וה-C3 החדשה.

ידוע לך אם יש ג'נטים ובקרת שיוט כאופציה?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש, ממש גולף קטנה.

צורם לי קצת העיצוב של הפגוש הקדמי עם הפלסטיק הגס בכונס למטה.

איזו מערכת שמע מגיעה עם הרכב?

המערכת שאיתה מגיע הרכב היא RCD 210 שמיוצרת ע"י פנסוניק.

פורסם

תודה לכולם :-)

צירפתי למטה תמונה של הקונסולה בה גם ניתן לראות את המערכת שמגיעה עם הרכב.

ג'נטים ובקרת שיוט לא מגיעים כברירת מחדל,או אפילו ברמת האבזור הגבוהה, אבל ניתן להוסיף ולקבל כתוספות.

על ג'נטים תצטרכו להפרד מכ4000 שקלים לסט, ועל בקרת שיוט מדובר בסכום של בין 2000 ל3000, לא בדקתי לעומק.

Console.jpg

פורסם

מסקרן אותי, למה השאלה?

יש ברכב 2 פרטים עיצוביים שממש לא נפוצים בעיצוב רכבים כיום.

1. הסף האחורי של הדלת בולט מהסף האחורי של החלון. על התריקת דלת הראשונה שלי ברכב תיכננתי בעיני רוחי את אורך הדלת כאורך החלון והבאתי לעצמי פנס לאורך המותן :evil:

2. בצד התחתון של דלת הבגאז' יש מין 2 בליטות בפח. על תריקת הבגאז' הראשונה כמעט הבאתי לעצמי דלת בראש. :evil:

4.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש ברכב 2 פרטים עיצוביים שממש לא נפוצים בעיצוב רכבים כיום.

1. הסף האחורי של הדלת בולט מהסף האחורי של החלון. על התריקת דלת הראשונה שלי ברכב תיכננתי בעיני רוחי את אורך הדלת כאורך החלון והבאתי לעצמי פנס לאורך המותן :evil:

2. בצד התחתון של דלת הבגאז' יש מין 2 בליטות בפח. על תריקת הבגאז' הראשונה כמעט הבאתי לעצמי דלת בראש. :evil:

כן, חשבתי שאלו החלקים שאליהם אתה מתכוון, וחצי השנה שהעברתי עם האיביזה SC פתרה לי את הבעיות - הדלתות כי הן ארוכות יותר, וגם בדלת הבגאז' של האיביזה יש את שתי הבליטות סביב הפנסים.

מצד שני, גם כשרק קיבלתי את האיביזה לא חטפתי מכות, אז אולי סתם יש לי מזל :lol:

פורסם

או שאני סתם חסר מזל :lol:

פורסם

יש לנו במשפחה את הפולו החדשה,לא אהבתי דבר אחד -בתחילת נסיעה לפעמים האוטו קופץ וגם כאשר ההילוך יורד מ2 ל1 האוטו קצת קופץ.

מבחינת נוחות האוטו קצת קטן,יותר מידי פלסטיק .

מבחינת מנוע ,אין מילים עובד כמו שעון ומאיץ כמו מטוס קטן.

איבזור חסר יחסית למחיר .

פורסם

תודה על השיתוף והתמונות, שילוב הצבעים הזה נראה מצויין על הפולו.

לפני הרכישה חיפשתי לא מעט בפורום מידע ממקור ראשון על הרכב הנ"ל, אבל לא ממש הצלחתי למצוא..

לפני כחודש כתבתי בקצרה על הפולו 1.4 MPI. בשתי מילים: היה משעמם.

תיארתי לעצמי שה-TSI תרגיש הרבה יותר נמרצת, למרות שאני בספק אם המנוע החדש השפיע על ההיגוי המנותק.

מה התחושה שלך בנושא? האם ההגה עדיין קל מדי במהירויות גבוהות, או שמא בדגם שלך יש פוטנציאל לשעשועים?

פורסם

לפותח הדיון, קודם כל תתחדש. תודה רבה על המידע, אין כמו פירסט-הנד אינפו.

שאלה לי אליך. עפ״י מיטב הבנתי, ה-tsi מגיע עם צג מולטימדיה כמערכת שמע הראשית בדגם האירופאי. שמתי לב, שאצלך קיימת מערכת שמע שונה (צג קטן עם מגירה מתחתיו). האם ישנה אופציית שדרוג לצג הוידיאו(שמכסה בגודלו גם את שטח המגירה) מהחברה, במעמד הקניה?

תודה רבה!

פורסם
אין ג'נטים ברמת הגימור הכי גבוהה?

מגוחך...

+1

האבזור פשוט מגוחך, גם אנחנו חשבנו עליה, אבל היא גם קטנה, ומילא הייתה מביאה אבזור נורמאלי, אבל גם את זה אין.

פורסם
+1

גם אנחנו חשבנו עליה, אבל היא גם קטנה, .

הפולו קטנה? אני בשוק מוחלט!

במיוחד לאור העובדה שמדובר ברכב הגדול ביותר בכל תאגיד VAG!:roll:

פורסם
תודה על השיתוף והתמונות, שילוב הצבעים הזה נראה מצויין על הפולו.

לפני כחודש כתבתי בקצרה על הפולו 1.4 MPI. בשתי מילים: היה משעמם.

תיארתי לעצמי שה-TSI תרגיש הרבה יותר נמרצת, למרות שאני בספק אם המנוע החדש השפיע על ההיגוי המנותק.

מה התחושה שלך בנושא? האם ההגה עדיין קל מדי במהירויות גבוהות, או שמא בדגם שלך יש פוטנציאל לשעשועים?

לא ראיתי את הסיקור שלך על הפולו כי מיקדתי את החיפוש שלי לTSI בלבד, עקב מה שבעיני נתפס כהבדל גדול בין הדגמים השונים.

ההגה מרגיש לי בסדר גמור, ומחובר לכביש, אבל לא יודע, ייתכן שפשוט התרגלתי לזה.

בכל אופן, אני משתעשע כל פעם מחדש כשאני נותן קיק על איילון :lol:

לפותח הדיון, קודם כל תתחדש. תודה רבה על המידע, אין כמו פירסט-הנד אינפו.

שאלה לי אליך. עפ״י מיטב הבנתי, ה-tsi מגיע עם צג מולטימדיה כמערכת שמע הראשית בדגם האירופאי. שמתי לב, שאצלך קיימת מערכת שמע שונה (צג קטן עם מגירה מתחתיו). האם ישנה אופציית שדרוג לצג הוידיאו(שמכסה בגודלו גם את שטח המגירה) מהחברה, במעמד הקניה?

תודה רבה!

שאלתי את נציגי צ'מפיון בדיוק את אותה השאלה - הציעו לי לקחת מערכת מולטימדיה תואמת מקור (כי מערכת מקורית תעלה הרבה.מאוד.כסף...), מדובר בכמה דגמים שונים בטווח מחירים שבין 6K-10K, כך שבגדול אפשר, הכל פונקציה של כסף.

+1

האבזור פשוט מגוחך, גם אנחנו חשבנו עליה, אבל היא גם קטנה, ומילא הייתה מביאה אבזור נורמאלי, אבל גם את זה אין.

אני מסכים שהאיבזור של הרכב מעט דל יחסית לתחרות. אבל מגוחך? מצטער, לא קונה את זה.

נכון, מראות מתקפלות חשמלית,גג זכוכית פנורמי, מערכת מולטימדיה, פנסי ערפל, חישוקים קלים וכו' זה מאוד נחמד, אבל זה לחלוטין לא הכרחי.

בשורה התחתונה, מדובר ברכב עם מערכת ההנעה המתקדמת והטובה ביותר (לדעתי) בסגמנט שלו, ולדעתי זה יותר חשוב מהתוספות מסביב.

אני חושב שכולנו יכולים להסכים שהמטרה העיקרית של כלי רכב היא להגיע ממקום למקום. כמובן, שאם אפשר גם להנות מזה תוך כדי - עוד יותר טוב! ממה אתה נהנה יותר כשאתה נוהג, מהידיעה שיש לך חישוקים קלים, או מהתנהגות הרכב?

• תוכן חדש...