Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לרכוש רבעייה של צמיגים חדשים. אני רוצה צמיגים שקטים ורכים על מנת שהנסיעה תיהיה שקטה יותר ונוחה יותר

כי כרגע היא ממש על הפנים. הרכב הוא שנת 98 מידת הצמיגים היא 225.45.17 הומלץ לי על מישלין 94V

אך במחיר של הצמיג (הצלחתי להשיג כל הרבעייה ב 3.4K) אך לדעתי זה לא צמיג משתלם במיוחד לא לרכב שעלותו היא

35 אלף ש"ח. לכן אני שואל האם יש צמיגים גם איכותיים במחירים פחות זולים. הייתי מגדיר תקציב של 2500 ש"ח

תודה מראש.

פורסם

תבדוק TOYO T1R או R1R במחיר הזה אתה יכול להשיג אותם, תנסה אצל צמיגי חנניה בת"א יפו, אחלה שירות יש להם שם.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

C.DRIVE צמיגים מצויינים, אבל הם מעל התקציב.

תחפש בפנצ'ריות בסביבתך משהו מתוך שלושת הצמיגים (הראשונים של טויו, דנלופ או ברידג'סטון):

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=17&a=45&s=225&sc=&mm=5&mm=15&mm=11

אם אתה ממש רוצה לחסוך, אפשר להסתפק בפאלקן ZE 912:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=17&a=45&s=225&m=3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש אופציה לקבל דירוג מהכי טוב עד לפחות טוב ?

למשל הבנתי כי ה מישלין 94V הוא הכי טוב. האם נכון ?

מה בא אחריו וכך הלאה. ולפי זאת לדעתי אוכל להתאים את הצרכים שלי למחיר של הצמיג.

אגב הצרכים הם פשוט נסיעה רגילה. במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש בדרך כלל.

לא צריך אחיזה וואו או כל דבר כזה. מה שהכי חשוב הוא שקט.

פורסם

אם אתה מחפש נסיעה יותר נחה למה אתה לא הולך על ג'נט 16? אומנם זאת השקעה יותר גדולה, אבל הנסיעה שלך תהיה יותר נחה, אתה תרגיש הרבה פחות את המכות...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם
יש אופציה לקבל דירוג מהכי טוב עד לפחות טוב ?

למשל הבנתי כי ה מישלין 94V הוא הכי טוב. האם נכון ?

מה בא אחריו וכך הלאה. ולפי זאת לדעתי אוכל להתאים את הצרכים שלי למחיר של הצמיג.

אגב הצרכים הם פשוט נסיעה רגילה. במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש בדרך כלל.

לא צריך אחיזה וואו או כל דבר כזה. מה שהכי חשוב הוא שקט.

אין דבר כזה הכי טוב - יש הכי מתאים לרכב שלך-ולצורת הנהיגה שלך.

ואתה צודק - לא צריך בכלל אחיזה - הכי חשוב זה שקט...(השקט אחרי שאתה נכנס במישהו או בקיר ב 120 קמ"ש)..

לך על PROXES4 של TOYO או כל צמיג 4 עונות איכותי אחר.

הנה אתר לבדיקה של דגמי צמיגים (כאילו שאם היה מעניים אותך בכלל משהו בסגנון היית פשוט עושה חיפוש בפורום)

tirerack.com

פורסם

לך על יוקוהומה C.DRIVE

צמיג שקט, נוח, בעל אחיזת כביש מעולה גם ברטוב וגם ביבש.

אני השבוע קונה לעצמי רביעייה כזו - כבר קיבלתי מחיר מכמה ספקים ואני הולך לקנות לעצמי אותם.

קובי

:-)

פורסם
אין דבר כזה הכי טוב - יש הכי מתאים לרכב שלך-ולצורת הנהיגה שלך.

ואתה צודק - לא צריך בכלל אחיזה - הכי חשוב זה שקט...(השקט אחרי שאתה נכנס במישהו או בקיר ב 120 קמ"ש)..

לך על PROXES4 של TOYO או כל צמיג 4 עונות איכותי אחר.

הנה אתר לבדיקה של דגמי צמיגים (כאילו שאם היה מעניים אותך בכלל משהו בסגנון היית פשוט עושה חיפוש בפורום)

tirerack.com

אז מזל שעשיתי חיפוש בפורום והגעתי למסכנות כאלה או אחרות וגם השתמשתי ב אתר שציינת למעלה. ומזל שאני יודע לקראו.

וציניות שלך לא במקום. אני בכל מקרה רציתי לדעת מה אנשים ממליצים ומאיזה סיבות. יש דבר כזה הכי טוב מן הסתם ( החומר הכי טוב העבודה הטובה ביותר) זה שיש צורך להתאים לרכב ולצרכים זה משהו אחר. בנוסף הכוונה לאחיזה הייתה ש אני לא מחפש צמיג לפי מידת האחיזה ( בינונית, טובה, מטורפת) אלה לפי מידת השקט וכמובן שצריכים לאחוז במידה סבירה. אה ומה שכן לא ציינתי שאני נוסע 120 קמ"ש אז אם יש לך דימיון פרוע זה בסדר.

בנושא הירידה ל 16 שקלתי את זה אך ויתרתי מסיבות פיננסיות וסיבות אחרות למרות שעדיף ממספר סיבות לחזור ל 16.

פורסם

אין דבר כזה "הכי טוב" - יש מספר יצרנים מובילים, אשר מייצרים צמיגים ברמות שונות ולסוגי רכבים שונים, סגנונות נהיגה שונה, תנאי מזג האויר שונה.

יש העדפות אישיות, טסטים, חוות דעת, רייטינג ועוד.

אחד יעדיף את מישלין שהזכרת, השני את יוקוהאמה, השלישי את דנלופ, הרביעי את פיראלי.

אין בכוונתך למתוך את התקציב מעל 3 אלפים ש"ח, לכן נתתי לך מספר דגמיםמיצרנים איכותיים בלינק, שמתאימים לתקציב ועדיין לא פוגעים בבטיחות.

אתה הרי לא תקנה צמיגים זולים תוצרת סין.

בקשר למספרים\אותיות - כל הצמיגים במידה שלך יהיו עם קוד עומס 94 (פרט לצמיגים מחוזקים לרכבים מסחריים - לא קשור אליך),

תקנה צמיגים עם קוד מהירות V או W (יותר גבוה), לא מתחת לזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...