Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני הולך לעבודה רציתי לברר משהו.!

אני מעוניין לקנות פוליש,ווקס ולהבריק תאוטו,מדובר באיביזה.

כמה יעלה לי כול העניין בסביבות ה100 ש"ח?

משהו יכול ליכתוב לי מדריך קצרצר איך לקרצף כדי שהאוטו יבריק?למה זאתי תהיה הפעם הראשונה שאני שותף תאוטו לבד ועושה פוליש ווקס לבד

תודה ויום נעים

פורסם

פוליש זה משהו אחד ווואקס זה משהו אחד.

פוליש עושים פעם בחצי שנה-שנה ורק אם המצב של הצבע חמור.

וואקס לעומת זאת אפשר לעשות כול חודשיים שלושה.

הכי חשוב בנוגע לוואקס זה שחובה אבל חובה להשתמש בו רק כשהאוטו קר,נקי וייבש ממים!

אם הצבע שלך הוא מטאלי יש לי המלצה על וואקס+שמפו לרכב שלא מוריד את הוואקס,הם מגיעים כחבילה ואפשר למצוא אותם באוטודיפו אבל יש חוסר בחלק מהסניפים, ובנתיים ממה שאני זוכר יש רק באוטודיפו חולון והשם שלו:

Dupont teflon car wax

השמפו שמגיע איתו מצויין והוואקס עוד יותר!

הוואקס קצת קשה לעבודה אבל התוצאה שלו מספקת ביותר!

מקווה שעזרתי,אחלה יום!

פורסם

שלום לך

פוליש ווקס יעלה לך אפילו פחות מ-100 שקל מה שכן זה הרבה עבודה ידנית אפילו אם יש לך מחונה

אם הצבעה של באוטו שלך מטאלי אז אל תשתמש בפוליש גס בשום פנים ועופן

וגם תעשה את זה בצל לא בשמש ישירה שלא תפגע בצבע של האוטו

ותשתדל לא לעשות פולש לפלסטיקה של שרכב וגם לא לשים וקס זה לא בריא לפלסטיקה של הרכב

תשטוף כודם את האוטו תיבש אותו אחרי זה תתחיל אם הפוליש תתקדם בחלקים קטנים אל תשים את הפוליש אל כל האוטו אלה בחלקים שאתה עובד אליהם תעשה את הפעולה במעגלים ובלי לחץ חזק מדי את הווקס אתה לא חייב למרוח במעגלים אפשר גם בקווים ישרים ולא לשכוח בלי לחץ חזק עד שהחומר נעלם אחרי זה תהפוך את המטלית או שתכח אחד חדשה ותנגב כלות וסיימתה

מה שאני מציעה לך תנסה את זה בחלק קטן ברכב תרעה איך יוצא לך ואחרי זה תתקדם זה גם יתן לך ביטחון וככה גם תתאמן אל פעולה נכונה זה מה שאני עשיתי ניסיתי בחלק קטן יצא יפה ואז המשכתי אל כל הרכב ויצא נפלה

אם אתה עושה את זה ידנית זה די מתיש מניסיון אישי אבל התוצאות שיצאו לי אישית די תובות וגם אל תלחץ יותר מדי חזק ועדיך להשתמש במטלית פיבר אחרי הפוליש תשטוף כלות את האוטו ותמרח אליו את הווקס זה מגן על הצבע של הרכב

ניתן למרוח ווקס גם כל חודש זה לא מזיק לצבע של הרכב תמרח רק אחרי שניקיתה את הרכב שלך ולא אל רכב מלוחלח

אבל יש לך פגמים רציניים בצבע כמו סדקים עמוקים או שהצבע מתקלף אז לא כדאי לעשות פוליש אלה צבעה חדש

יש גם חומר שהוא מחדש צבע דהוי מהשמש ומסיר כתמים עמוקים לא יצאה לי לנסות את זה כי אצלי הצבע בסדר ואין כתמים והפוליש העדין עשה עבודה יפה מעוד ומבריק את הצבע

במקום מקצועי זה יכול לקחת גם 10 שעות לעשות פולש וקס ברמה גבוה אבל זה גם עולה מחיר יפה אבל גם התוצאות יהיו יפות

אז שיהיה לך בהצלחה אם הפוליש וקס רק אל תשכח לא לעשות את זה בשמש אם תעשה את זה בשמש אתה יכול לפגועה בצבע שלך

פורסם

פוליש אם אתה חדש בנושא אל תעשה- זה רק כמו שרשמו פה למצב חמור...

ווקס- לדעתי הווקס הכי טוב שיש בשוק זה harley wax- קח בחשבון שהוא יקח באיזור ה150 ש"ח..

http://harlywax.com/HarlyWax/Wax67-500.jpg

קח בחשבון שאתה שם ווקס אתה צריך לפחות מטלית מולטי פייבר אחת בשביל להוריד את הווקס, עדיף 2 אחד בשביל לשים אחת בשביל להוריד, במידה ואתה קונה רק אחת, אז תשים את הווקס עם חולצה שלא מורידה חוטים (מאד חשוב!!) ותוריד עם המטלית...

שמפו- לדעתי השמפו הכי טוב זה armor all- מחירו באיזור ה35 ש"ח...

http://store.majorcarwash.com/images/Armor%20All%20Car%20Wash%20Concentrate.jpg

כמובן שאתה צריך ספוג וג'ילדה, חולצה שלא מורידה חוטים+ספריי לניקוי חלונות.

ואם אתה ממש רוצה להשקיע יש מברשת מיוחדת לג'נטים וחומר מיוחד שמנקים איתו את הג'נט, אבל אני לא מכיר את המוצר שמוכרים בישראל, צריך לבדוק...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

שלום.

עם אפ פעם לא השיתה וקס אז תעשה תמיד יש פעם ראשונה כולם לומדים אפ אחד לאנולד עם זה.

1 תבחר לך שמפו ללא שום וקס כי זה רק יקשה אליך במריחת וקס,פשוטשמפו איכותי.

2 תשטוף את הרכב טוב טוב ו תייבש אותו עם גילדה או מייקרופייברללא לחץ על הצבע.

3 ו חוזרים ל וקס,בשביל תוצאה טובה יותר(זה לא מחייב אפשר גםבלי פשוט הביצוע היה פחות טוב) תעשה פלסטלינה זה עולה קצת אבל לא הון ו חוץ מזה זהיספיק לך לפחות ל 10 פעמים,אחרי זה תשטוף את האוטו עוד פעם ו לייבש.

עם אין לךפלסטלינה ואתה לא רוצה לקנות גם לא נורה פשוט תדלג על הביצוע מס"34 תמיד טוביותר להוריד שאריות של וקס שהיה לפני חן בהזרת ספירט רגיל או ספירט לבן ניתן לקנותבכל טמבור,לוקחים מטלית שופכים טיפה מהחומר והוברים על כל האוטו עם שני מטליות אחדרטובה בחומר ו שנייה יבשה לגמרי.

5 לאחר הורדת שומנים ו וקסים ישנים רכב מוכן לוקס עובדים במקום מוצל ככה גם לא תזיע יותר מדי וגם לא תסתנבר במיוחד כשה רכב בצבעמטאלי ו לא תשיר מקומות שלא הברקתה.

6 גם תמיד מומלץ לאחר וקס לעבור עם וקסנוזלי לאסט טאצ" אוזר להוריד שאיריות חומר מגומיות ופלסטיקה ו גם את טויות עצבה מןהצבע.

בהצלחה.

• תוכן חדש...