Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל, כנראה שלא הרבה בכל מקרה.

התוצאות שלך לא טובות למרות שהוא אוטומט ועצל. האם שינית משהו ברכב לאחרונה? הכנסת אותו לטיפול במקום חדש?

הכנסת לו איזה תוסף או כל שינוי שאתה יכול לחשוב עליו?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
דניאל, כנראה שלא הרבה בכל מקרה.

התוצאות שלך לא טובות למרות שהוא אוטומט ועצל. האם שינית משהו ברכב לאחרונה? הכנסת אותו לטיפול במקום חדש?

הכנסת לו איזה תוסף או כל שינוי שאתה יכול לחשוב עליו?

אני יודע ובכל זאת אני מקשה, הרי לא ברור מתי הוא תדלק לאחר שגמע את הטנק, ברבע, נורה דולקת, לכמה זמן, אולי המיכל קיבל מכה והתכווץ, אולי יש בעיית זיוף מחוון מפלס דלק?

שיהיה יותר מדוייק ויקבל תשובות יותר מדויקות.

פורסם

כמה ליטר במיכל הדלק בלנסר? אוטומט או ידני? אני מניח שמדובר ב1500 נכון?

בדוק קמ' לליטר וחזור עם תוצאות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היי, הרכב עבר לפני שבועיים טיפול 10000 לא הוספתי לו כל תוסף והרכב לא עצל כמו שאתה חושב ארז

וולף.

ביקרתי לפני כחודש אצל חיים יוד במכון ההזרקה נעשתה בדיקה ונמצאו מימצאים מצויינים.

imprza new age

פורסם

לא הבנת מה שאלו אותך-

כמה ליטר תדלקת לאחר 360 ק"מ?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תלוי מה מהירות השיוט הרגילה שלך ואופי הנהיגה,

בטווינגו שלי, ההבדל בין נסיעה מאומצת לבין נסיעה רגועה מפרדס חנה לבאר שבע וחזור הוא בין מיכל מלא לבין חצי מיכל כך שזה תלוי רבות בכמה אתה "לוחץ".

כבר חתמתי...

פורסם

בהתחשב בזה שהרכב אוטומט, 1600 ועבר 220 אלף, ונוסיף הפעלת מזגן,

אל תצפה לצריכת דלק טובה.

אני מעריך שיש לך צריכה של ליטר ל8 ק"מ בערך

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
הקיץ מגיע, כולם מדליקים מזגן ומתחילים לבכות שהוא מבזבז דלק.

עדיף לבכות על הדלק מלהגיע מזיע.

מה גם שברכבים מודרנים ותקינים ההבדל הוא לרוב פחות מחצי קילומטר לליטר הפרש.

יש דברים שאולי כדאי לחסוך ... אבל על מיזוג?

זה מינימום של איכות חיים באוטו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בלי לדעת איזה מסלול עברת: עירוני (באיזו עיר?), בינעירוני (בין אילו ערים?), פקקים וכדומה, בלתי אפשרי להגיד אם תצרוכת הדלק טובה או לא.

בכל מקרה, מתוך הנחה שמדובר בנסיעה רגועה שמשלבת עירוני ובינעירוני באזור המרכז או בעיקר עירוני בכל אזור אחר, לא נשמע כמו טווח נסיעה

נוראי לאימפרזה 1.6 אוטומטית. אבל שוב, בלתי אפשרי לדעת בוודאות בלי כל הנתונים הרלוונטיים.

פורסם

שלום לכולם,אז ככה הרכב נוסע הלוך ושוב מהבורסה ברמת גן עד ראשון לציון ככה

כל יום,בנוסף פה ושם עוד כמה נסיעות שאני כן מדליק מזגן ולא מיתקמצן כמו שחלק ממיכם הגיבו!

אתמול תידלקתי פול טנק נכנס בול 40 ליטר שחילקתי את זה ב360 קמ לטנק מלא

יוצא 9.35 ליטר לקילומטר.

לדעתי השילוב בין כבישים בין עירוניים לבין כבישים עירוניים שאני נוהג כל יום זה נתון די טוב לדעתי.

imprza new age

• תוכן חדש...