Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרות שמע בחלונות 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ביצעתי שיחה עם חבר בסקייפ, רציתי להשמיע לו שירים שאני שומע במחשב והאפשרות היחידה שמצאתי זה לשים את המיקרופון בצמוד לרמקול ככה שישמע את המוזיקה.

האם יש אפשרות לשחק בהגדרות ככה שמה שאני שומע יועבר בתוך המחשב (גישור שכזה) למיקרופון?

או לפי ההגדרות, שיעבור מהשמע להקלטה בתוך המחשב ויחסוך לי התערבות חיצונית וירידה באיכות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הצלחתי קצת לשחק עם ההגדרות, מצאתי שיש אפשרות להפעיל סוג של מערבל, אבל אז זה מונע ממני לדבר במיקרופון, יש אפשרות להגדיר לו שיקליט גם מהמערבל וגם מהמיקרופון יחד?

בנתיים אני מצליח לעבור רק עם מי שמסומן בתור ברירת מחדל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה לא לשלוח לחבר את הקובץ ב-MP3 כדי שישמע באיכות טובה יותר (יש אפשרות לשליחת קבצים בסקייפ)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני בטוח שיש כבר איזו תוכנה לכך אך אני לא מכיר, אך אני מציע שיטה מעט עקומה אך שתעבוד לפי הבנתי:

קנה מפצל 2 PL נקבה לPL זכר - PL3.5 חיבור אוזניות, ודא שהוא מחבר סטריאו ולא מונו.

קנה כבל PL3.5 זכר לזכר.

הכנס את המפצל אל שקע האוזניות, הכנס את פלאג המיקרופון לצד אחד של המפצל.

הכנס את פלאג הזכר לזכר מיציאת הLINE OUT הכחולה בדר"כ למפצל המיקרופון.

הפעל במיקסר של החלונות את יציאת הLINE OUT וכוון אותה לעוצמה אשר לא תגרום לרמקולים של חבר שלך להתפוצץ.

זה אמור לעבוד.

בתקוה..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...