Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

С5 2002 Serious Suspension Fail - בעיה רצינית במתלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח לשמוע על ההפי אנד.

כל הכבוד!

נ"ב, אשמח לשמוע מי המוסכים שנתנו לך את ההצעות שהזכרת, בה"פ אם אתה רוצה.

תודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם לי יש סיטרואן C5 2002 מנוע 2000 ומאוד גאה בה :-D

זה לא שאתה מרים כל היום את האוטו אז אם יום מן הימים תרצה להרים את האוטו תכבה את האוטו כמו שאתה אומר ואז יעבוד לך.

חבל על 460 שקל שלא כל היום אתה מרים את האוטו:-(

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

זה לא שאתה מרים כל היום את האוטו אז אם יום מן הימים תרצה להרים את האוטו תכבה את האוטו כמו שאתה אומר ואז יעבוד לך.

החיישן פעיל כל הזמן, גם אם אתה לא מרים את האוטו, האוטו משנה גובה באופן דינמי במהלך הנסיעה והחישן מווסת אותו.

בנוסף, במהירות מעל 110 הרכב מונמך אוטומטית בכמה סנטימטרים וב 90 הוא חוזר לגובה הרגיל ולכל אחראי החיישן.

פורסם

מסכים עם ODEDNOVO ,כל כבוד הינך די בקיא בענייני הרכב - יפה

כמו כן החיישן הזה הינו די נחוץ במע' ההידראולית, אם הוא לא מתפקד הרכב לא יתנהג בצורה רגילה, הינו חיוני בנסיעה, בחניה וכו', הקיצור אם אחד מהחיישנים תקול ולא נותן אינדיקציה נכונה הינך יכול להכנס לנזק אף יותר של בומבות צירים וכו'... שזה בינינו לא מומלץ בכלל...

המשך יום טוב

ונסיעה מהנה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תוכן חדש...