Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, ברשותי קטנוע (טוסטוס) 50 סמ"ק שרכשתי לפני מספר ימים.

ביטחתי אותו טלפונית בביטוח חובה לשנה, אך עדיין לא קיבלתי את הניירת הרלוונטית.

השאלה שלי היא כזאת : אם התבקשתי להציג רשיונות, עדיין יש צורך להציג את תעודת ביטוח החובה?

כי בזמן האחרון (שנתיים+) בכמה ביקורות שעצרו אותי ביקשו רק רשיון נהיגה תקף, מה קורה כיום עם העניין הזה יש איזה שהוא חידוש או עדכון שאני לא מודע אליו ?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

תודה על התשובה העניינית, אבל כבר מספר דקות אני מסתכל על מה ששאלתי ועל מה שענית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.

אז תודה על הנכונות לעזור, אבל זה לא מה שביקשתי לדעת.

פורסם

ייתן את כל מה שיש בידיי (את מספר הפוליסה כבר יש לי), אני בטוח שדרך זה יהיה ניתן להשיג את כל שאר הפרטים.

אבל לא זאת השאלה שלי, השאלה שלי היא האם הפסיקו לבדוק את עניין פוליסות החובה בביקורות שגרתיות ואם כן אז למה?

מסקרן אותי

פורסם

היה על זה כתבה או כתבו איפשהו שיש כאילו הוראה לא רשמית לא לבדוק פוליסת חובה מכיוון שאם בודקים ואין לנהג אז זה זימון למשפט ובגלל שבתי המשפט עמוסים אז כדי להקל פשוט לא בודקים ובכך חוסכים את ההזמנה לדין ואת העומס.

פורסם

בדרך כלל בביקורת יזומה בודקים גם אם יש ביטוח.

אם עוצר אותך שוטר כי עשית עבירה או שבאת לו לא טוב בעין הוא בדרך כלל מבקש רק רשינות.

לפעמים ליפני שהשטר עוצר אותך הוא כבר מקליד במחשב בניידת ומקבל פרטים אונליין על ביטוח טסט ובעל הרכב.

פורסם
כבר מספר דקות אני מסתכל על מה ששאלתי ועל מה שענית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.

כבר מספר דקות אני מסתכל על מה ששאלת ולא מבין למה אתה מחכה לתשובות במקום קודם כל לעשות חיפוש בפורום ולגלות שדנו בזה מס' פעמים ויש תשובות מפורטות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...