Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כדי להשלים את המערכת, אני מחפש סאב בתקציב שרשום מעלה.

שמעתי אתמול ES300 בתיבה אטומה (שחשבתי שזה מה שאני צריך, מדויק ומרוסן יותר) אבל משהו היה חסר לי, זה לא היה נשמע לי מתאים לצלילים מקדימה, בהמשך התברר לי (אחרי שיחה עם אלון) שכנראה מה שחסר לי זה התדרים הנמוכים יותר (30-50 הרץ) שאותם מפיק טוב יותר, דווקא סאב עם תיבה פתוחה.

אז אני מחפש סאב עם תיבה פתוחה, שיהיה די חלש (הכוונה היא לא להרעיד בניין או רחוב) רק כדי להשלים את הסאונד ושהתיבה שמתאימה לו תהיה קטנה ככל האפשר.

ושאלה נוספת, הבנתי שבסאבים עם תיבות פתוחות יש בעיה של תדר נמוך מדי שיכול להגיע לסאב ויש פילטר שחותך מלמטה - סאבסוניק, במגבר שלי לא מצאתי אפשרות כזאת, מישהו יודע אם למגבר יש פילטר כזה באופן אוטומטי במעבר ל LPF? אם לא, מה הפתרון לעניין?

תודה

פורסם
הייתי ממליץ לך על הסאב jbl gto1204 להוריד אותו ל2ohm ולחבר בגישור למגבר.

אתה תשמע פצצה!בהצלחה.

אני צריך סאב של 4 אוהם, המגבר לא תומך ב 2 אוהם!

בוריס, פעם ראשונה שאני רואה המלצה בפורום על הסאב שהצעת, יש לך ניסיון אישי איתו?

פורסם

יש לי JBL 1204 על 4 והוא פשוט מעולה באס נקי יפה מדיוק חזק אני ממליץ בחום

HU : Pioneer 1250MP COMP : JBL GTO6508C

REAR : Pioneer TSA-6973E AMP : Boss C.X.600

SUB : JBL GT5-1204BR

פורסם

הוא לא יקבל מהפוקאל את מבוקשו, מניסיון (למרות שזה סאב טוב, רק לא מתאים לבקשת המשתמש).

אתה יכול ללכת על ההרץ בתיבה פתוחה מקורית, נשמע מעולה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה מעוניין בסאב לא חזק אני יכול להמליץ לך על הסאב שבחתימה שלי. אם תגיע למפגש צפון הבא גם תוכל לשמוע אותו (ד"א אפשר לקנות אותו במחיר נמוך ממה שרשום בזאפ)

פורסם

הייתי ממליץ על ID בגודל 12", סאב מצוין למחיר הזה, חוץ מזה יש ביד2 סאבים מצוינים במחירי בדיחה, כדאי לבדוק.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

טוב, כבר קניתי, אחרי שמיעה כמובן, נורא מרוצה גם מהדיוק, גם מהעוצמה והירידה לתדרים נמוכים מאוד וגם מהגודל הקומפקטי.

חרגתי מהתקציב אבל זה היה שווה את זה.

תודה לכולם.

פורסם

תתחדש ותהנה.

נשמע במפגש הקרוב בר"ג.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...