Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מערכת באיביזה (תקציב 2000 ש"ח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

כרגע יש לי מערכת ישנה באיביזה 2005 עם הרמקולים המקוריים והגיע הזמן להחליף אותם.

התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח, ל-HU חדש, סט קומפוננט קידמי וסט רמקולים אחורי (לדלתות).

מבחינת HU חשבתי לקנות פיוניר 7250SD (שהוא בסביבות ה-1000 שקל), שנותן כבר 3 זוגות RCA למגבר.. למחשבה עתידית.

כרגע אני לא מחפש לקנות מגבר וסאב, זה אולי בהמשך.

השאלה אם בכלל הרכבת קומפוננט על HU ישירות ולא דרך מגבר מומלצת, והאם אני ארגיש שיפור משמעותי לעומת הרמקולים המקוריים? ואם כן, אז אני צריך המלצות לסט קומפוננט קידמי וסט רמקולים אחורי (5.25" גם מקדימה וגם מאחורה).

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעיתי קצת במחיר. הוא באמת בסביבות 1200, אני יכול להסתדר עם זה או ללכת על 7150UB שהוא באמת בסביבות ה-1000. בלי קשר לזה אני מוכן להוציא 1000 על רמקולים.

הקומפוננטים שנתת פה הם שווי ערך לאותו דגם ב-6.5"? או שבניה ל-6.5" תיתן לי פלוס משמעותי לסאונד שיהיה שווה לי גם להכנס לכל העניין של בניה לרמקולים?

ומה מומלץ לגבי רמקולים אחוריים? 2WAY, 3WAY?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת שאני לא מצליח להבין מה אתה הולך לעשות עם 2 זוגות רמקולים ורדיו דיסק?

אם אתה לא רוצה סאב אז לא צריך.אבל מגבר לפחות,להגביר את הרמקולים שצא מהם קצת סאונד טוב

A3

K04 Inside

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון,בקיצור אני ממליץ לך ללכת על הרידו דיסק של הפיוניר אמרת אתה יכול לקנות ב1000 שקל

ולחבר 2 זוגות קומפוננט של מורל מה שאמרתי לך,אמור לנגן סבבה.אם הזמן כבר תוסיף מגבר סאב וכל מה שבא לך (:

A3

K04 Inside

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחורה אני בספק אם יש לי מקום לקומפוננט.. יש שם קואקסליים לפי מה שאני זוכר

שווה להתעסק עם בניה ל-6.5"? זה יתן תוספת לאיכות ברמקולים מאותה הסידרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...