Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכל מים מתרוקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי סוזוקי סוויפט 94

בכל פעם שאני ממלא את המיכל פלסטיק של המים של הרדיאטור, הוא מתרוקן כמעט עד הסוף לאחר יום יומיים.

לא נראה לי שיש לי נזילה או שבר במיכל עצמו.

מה הסיבות האפשריות לכך?

פורסם

שלום רב !

איבוד המים הוא לא ממיכל העבוי !

איבוד המערכת הוא ממערכת הקירור, הרדיאטור מתרוקן, ומיכלהעבוי, שהנו גם המיכל העודפים, ממלא את החסר, ולכן מתרוקן.

יש לפתור את הבעייה מהקל לכבד:

ראשית יש לבדוק את תקינות מכסה הרדיאטור ולהחליפו במידת הצורך.

שנית יש לגשת למכון רדיאטורים, ולבצע בדיקה בעזרת שעון לחץ יעודי, לבדיקות ואיתור נזילות, שלא ניראות בעין, אך גורמות לאיבוד מי קירור עקב נזילה, כאשר נוצר לחץ במערכת תוך כדי נסיעה.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

איבוד המים הוא לא ממיכל העבוי !

איבוד המערכת הוא ממערכת הקירור, הרדיאטור מתרוקן, ומיכלהעבוי, שהנו גם המיכל העודפים, ממלא את החסר, ולכן מתרוקן.

יש לפתור את הבעייה מהקל לכבד:

ראשית יש לבדוק את תקינות מכסה הרדיאטור ולהחליפו במידת הצורך.

שנית יש לגשת למכון רדיאטורים, ולבצע בדיקה בעזרת שעון לחץ יעודי, לבדיקות ואיתור נזילות, שלא ניראות בעין, אך גורמות לאיבוד מי קירור עקב נזילה, כאשר נוצר לחץ במערכת תוך כדי נסיעה.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

אמן .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...