Jump to content

ogibly

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ogibly

  1. חבר'ה, קודם כל, באמת זהו גיר 5 הילוכים ידני, האמת שאם זוהי הזרקה או לא לא היה לי מושג ואני שמח להבין מכם שזוהי הזרקה. תודה רבה לכם, תותחים אחד אחד. האם הבעיה יכולה לנבוע מבעיה כמו העובדה שבכל פעם שאני ממלא מים במיכל מילוי (פלסטיק)של הרדיאטור, הם נעלמים משם לאחר נסיעה אחת כאילו מעולם לא מילאתי? *כמו כן הרכב שומר על טמפרטורה מדוייקת ולא מתחמם לרגע ונוסע מצויין. *אני נוסע נסיעה רגועה ובמישור. *עשיתי טיפול מלא לרכב לפני כחודש, כולל:פילטר שמן+שמן, פילטר אוויר, פלאגים, ואפילו שמן גיר חדש. מהו הדבר הראשון שכדאי לי לבדוק?
  2. הי, ברשותי סוזוקי סוויפט שנת 94 ידנית, מנוע 1000. הייתי מעוניין לדעת מהי צריכת הדלק האידיאלית לרכב זה. לדעתי ישנה בעיה ברכב שלי, הוא צורך ליטר ל7-8 ק"מ. אני נוהג נהיגה חסכונית ביותר והצמיגים טובים ומלאים באוויר. אשמח לדעת מהן הסיבות המכניות האפשריות לבעיה זו. תודה רבה.
  3. שלום רב, יש לי סוזוקי סוויפט 94 בכל פעם שאני ממלא את המיכל פלסטיק של המים של הרדיאטור, הוא מתרוקן כמעט עד הסוף לאחר יום יומיים. לא נראה לי שיש לי נזילה או שבר במיכל עצמו. מה הסיבות האפשריות לכך?
  4. או קיי. תודה רבה!
  5. זאת אומרת שאין לי אופציה לדעת כמה באופן כולל הרכב עבר?
  6. שלום רב, רכשתי סוזוקי סוויפט שנת 94 ידנית מנוע 1000. שמתי לב שמד האוץ רק לי בצורה מאוד מהירה. מתברר שיש לי רק 6 ספרות במד האוץ והשישית סופרת (כך נראה לי) במאות מטרים, מה שאומר שהמד מראה לי עד רמת העשרות קילומטרים (כי ישנן רק 6 ספרות בסך הכל). האם הדבר הגיוני? תודה מראש.
×
×
  • תוכן חדש...