Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה, נראה לי שזאת אחת ההודעות הראשונות שלי בפורום, אז שלום לכולם.

בכל אופן, ברשותי פורד פיאסטה 2001 1.3, אתמול הכנסתי אותו לטיפול במוסך מורשה + כמה טענות, את המכניקה הם תיקנו (4 אלף ש"ח, החלפתי בולמים קדמיים, כל מיני צינורות במערכת הקירור, חוטי הצתה, מייסבי גלגלים אחורייים (:?:), וכל זה כמובן לא מקורי, בהתחלה רצו כמעט 8 אלף על חלקים מקוריים + עבודה, וזה כבר לא היה לי שווה את הרכב, אד התפשרתי על לא מקוריים).

בכל אופן השארתי את הרכב, וביקשתי שיבדקו את המזגן (לא עובד כבר זמן רב), התקשרו אלי ואמרו לי שהפיוז של המאורר מנוע נשרף ושמקורי עולה 640 ש"ח, ובגלל שיודעים שאני בעייתי בתקציב אז מצאו לי אחד משומש אבל מקורי ב320 ש"ח..

השאלה היא האם זה הגיוני? לפי מה שאני יודע פיוז אמור לעלות כמה שקלים בודדים, נשמע לי מופרך לחלוטין..

אשמח להבהרות, ובכלל איפה אני יכול להשיג פיוז כזה ביותר זול, והאם שווה לסיים את התיקון ב320 ש"ח?

תודה רבה על כל התייחסות.

מיכאל.

• תוכן חדש...