Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהתלבטות האם להתחיל ולקנות חלקים למערכת אשר אני רוצה להרכיב על הרכב שאני אומר לקבל עוד חודשיים(כאשר יגמר המלווה שלי).

האם לחכות לרכב ? לבדוק שהכול תקין?

הרכב הוא אופל קורסה שנת 94' אשר עולה כמה אלפים , וחברים שלי צוחקים עלי שאני הולך להשקיע במערכת כמעט במחיר של הרכב.

תודה רבה ,

איציק.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

כמאזין מהשורה (לא איזה אודיאוהוליק מצוי) אני לא רואה קשר בין סוג האוטו ו/או מועד קבלתו למערכת.

אני יכול להגיד לך שאת מרבית המערכת ברכב הנוכחי שלי העברתי מהאוטו של ההורים כשקניתי את הרכב הפרטי שלי.

(אני לא רואה סיבה למה אמא שלי צריכה מגבר סאב ורמקולים רועשים באוטו)

אני עדיין לא מבין האם ההתלבטות היא ב"איזו" מערכת לקנות או "מתי" לקנות אותה.

אם זו המערכת הראשונה שלך אין צורך להשתגע. לא פעם עם רמקולים סטדנרטיים (6X9 ורמקולים בינוניים מקדימה + סאב פשוט ומגבר) תקבל תוצאה שתספק אותך ואין צורך להשקיע בקומפוננטים וסאבים שגורמים רעידת אדמה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הנושא שייך לפורום "אודיו ומולטימדיה לרכב", דבר ראשון.

דבר שני, במידה ואתה חובב מוזיקה גדול, אתה יכול לרכוש מערכת יוקרתית שתשמש אותך גם לרכבים הבאים שלך (במידה ויהיו כאלה...). בכל מקרה, בתור התחלה לא הייתי ממליץ להשתגע.

פורסם

המערכת עלייה אני חושב היא - מגבר 5 ערוצים של infinity , זוג קומפוננט dotech ovation 5 , סאב קיקר c12 , זוג 6X9 של morel pulse.

רדיו דיסק כבר יש לי , השאר כולל התקנה 3100 ש"ח..

יש לי גם פחד מפני פריצות.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

לא כדי כמו שאמרו פשות מגבר שתחבר עליו סאב וקומפוננת מקדימה ומאחורה לא חייב.

ועם אתה רוצה לחסוך יש גם יד2.

ויצא לך הרבה פחות כסף.

אני ממליץ על מגבר 4 ערוצים, 1 לקומפוננת ו2 בגישור לסאב.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

הזוג רמקולים האחוריים עולים לי גרושים כלומר 150 שקל.. משומשים , גם המגבר והסאב משומשים.

רק הזוג קומפוננט הקידמי לא משומשים.

פורסם

עם עדיין לא קנית את הרכב אתה יכול בינתיים לקנות דברים כללים להתקנה כמו מגברים,רדיו דיסק וחיווט ואף אולי יריעות בידוד לרכב.

לעומת זאת רמקולים/סט קומפוננט וסאב לא הייתי קונה לפני שקניתי את הרכב מהסיבה הפשוטה יתמיד יכולות להיות בעיות התקנה כמו עומק התקנה וגודל הרמקול וכו' שיגרמו לך סתם כאבי ראש ובעיות בהתקנה וזה יגרור הוצאה נוספת על מנת להתאים את הרכיבים שלא מתאימים לרכב שתקנה.

לדעתי תקנה מה שאתה יכול עכשיו ואת הרמקולים תשאיר ליום ההתקנה על מנת שתוכל לשמוע אותם קודם ברכבך ולראות שהם מתאימים בגודל ובעומק ההתקנה ואז תחליט מה אתה רוצה.

המשך יום טוב, מקווה שעזרתי.

פורסם

אני משקים איתך ICE MAN , אבל עם ב 100% הוא יודע שרכב הזה יהיה שלו והוא יודע את כל המידות, למה לא.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...