Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.4 2003 נגד גטס 1.4 GLS 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב אוטומטי קטן (רכב שני במשפחה) שיקח אותי מהבית לעבודה ובחזרה (60 ק"מ ביום, כולל חלק בפקקים) בנוחות, באמינות ובחיסכון.

בהנחה ששני הרכבים עם ק"מ סביר (עד 70K ק"מ) ושניהם נכנסים לתקציב (עד 50K ש"ח) כאשר הפולו זולה בכ-20%, על מה הייתם ממליצים?

שימו לב שהגטס היא מדגם GLS עם 4 כריות אויר.

האם שווה גם לשקול את הפג'ו 206? אני חושש ממה שקראתי בפורום על הגיר האוטומטי....

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

הפולו אולי זולה יותר מהגטס, אבל שים לב שמדובר ברכב ישן הרבה יותר. הגטס לא ממש נוחה ולא ממש חסכונית, כך שכנראה היא לא ממש מתאימה לדרישות שלך.

לדעתי כדאי לך להוסיף עוד כמה אלפים ולחפש סיריון או סוויפט (לא יורו-סוויפט) מהמודלים שסביב 2006.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברור שהפולו שנת 2003 תהיה יותר זולה מגטס 2007, עם אתה מחפש חיסכון בדלק, לקבל ביצועים סבירים ואמינות אז תלך על הגטס.

משנות 2006 יש שיפור מאוד מאוד משמעותי בצריכת הדלק של גטס לפי מה שקראתי בפורמים אומרים שהגירסא הידנתי יכולה להגיע ל 17ק''מ לליטר בבין עירוני שזה מאוד טוב. אבל אני במקומך הייתי מביא רכב קצת יותר גדול עם מנוע 1.6 שהוא הרבה יותר זריז ובתקציב שלך אתה יכול להביא מאזדה 3 שנת 2005.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

ל- Tzvika-Pick: אני דווקא מסתדר עם הגטס. שכרתי גטס לשבוע לפני זמן לא רב והוא היה בסדר מבחינתי. את הסיריון לא אהבתי. את הפולו 03 איני מכיר, אך היה לנו פולו 98' (חדש) וזה היה רכב מצוין.

ל- DJYaNiV7: מדוע אתה ממליץ לרכוש רכב גדול יותר? יש לנו בבית רכב משפחתי שעונה על הדרישות המשפחתיות.

פורסם

שמע אני חובב פולו מושבע, עדיין אני חושב שעדיף ללכת על שנתון גבוה יותר, יש בלאי טבעי של החלקים ברכב שצריך לקחת בחשבון.

בזכות הליסינג המחיר של ה גטס ממש בדיחה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

נראה שאתה רוצה שנגיד לך לקנות פולו. התאהבת? קנה את הפולו. לפעמים תחושה חשובה מנתונים :)

גם אם ה KM בפולו נמוך יותר ( אמרת שניהן עד 70K ק"מ) שלוש שנים על הכביש לא בא ברגל :)

קח את שניהן לבדיקה זה יכול להכריע את העיניין.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לדעתי כדאי לך להוסיף עוד כמה אלפים ולחפש סיריון או סוויפט (לא יורו-סוויפט) מהמודלים שסביב 2006.

הסוויפט לא בתקציב שלו,הן יקרות יותר.

פורסם
אשמח לדעת מדוע אין לך ספק בכך.

לפני הכל אני אגיד שיש לי נסיון ארוך עם שני הרכבים.

נטיה טבעית לאמינות לעומת הפולו. עלויות טיפולים זולות בהרבה.אין "מחלות" אמינות. נוחה יותר מהפולו. מבחינת צריכת דלק השד לא נורא כמו השמועות. לצרכים שלך, חדש=טוב יותר. שלא לדבר על היתרון של רכב בן 3 על בן 7.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...