Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב עיקרי חדש I30 CW ואני מעוניין לשדרג את הרכב השני במשפחה..

היום יש לי טיוטה יאריס 2002 שאני רוצה להחליף מכמה סיבות:

1. המשפחה התרחבה ואני מחפש רכב בטיחותי יותר ובאג' גדול יותר (וכמובן אפשרות לניטרול כרית אוויר במושב הקדמי!)

2. לא עדיף לקנות רכב חדש יותר מבחינת השנתון כדי לא להתחיל לאבד את הערך של היאריס שעם הקילומטרז שלה אני יכול למכור אותה ב55K ?

3. רכב קצת יפה יותר :)

הרכב צריך לבצע נסיעה של בערך 50 ק"מ ביום בנסיעה משולבת.

חובה אוטומטי. כמובן רכב אמין,בטיחותי וזול לאחזקה... איזה אפשרויות עומדות בפניי?? (אני הייתי רוצה מזדה 3/פוקוס 5 דלתות.. אם זה ריאלי..)

תודה!

פורסם

מאזדה 3/פוקוס נכנסות לך בתקציב.

מבחינת עלויות, זה לא יהיה רחוק או שונה בהרבה מהעלויות שיש לך על ה-I30.

סה"כ מדובר ברכבים טובים, כאשר לכל רכב יתרון/חסרון ע"פ האחר.

אם תפרט דרישות נוספות או העדפות, יהיה קל יותר למקד עבורך.

לנקודותך:

1) ניטרול כרית אוויר לא חייב להיות מדד וההעדפה ברכישת רכב, ישנם היום אפשרויות של התקנת מתג ניטרול. מרכב 5 דלתות אכן יהיה נוח יותר להעמסת הבגאז' ואתה בוודאי צריך להכיר את זה מה-CW.

2)השנתון פחות משחק תפקיד בירידת הערך. הביקוש הוא זה שכן משחק תפקיד חשוב והיאריס דווקא עומדת בזה מצויין יחסית.

3) יופי זה עניין של טעם אישי.

פורסם

אוקיי, אז הכיוון שלי פחות או יותר כדלקמן:

1. מזדה 3 חמש דלתות

2. פורד פוקד חמש דלתות

3. סובארו B3 חמש דלתות?

4. טיוטה RUNX ?

איזה שנתון עדיף כך שיעמוד בתקציב? אפשרויות נוספות שלא חשבתי עליהן?

• תוכן חדש...