Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכונים:

אז ככה, אחרי נסיעות מבחן ב: יונדאי I30CW, קיה סיד סטיישן, פורד פוקוס 5 דלתות (כי זה מה שהיה למרות שתואמה נסיעה על סטיישן) -

הפוקוס כידוע לכולנו התגלתה כעצלנית ממש (הדגם שנבחן היה 1.6).

דגם ה-2.0 לא בא כנראה כרגע בחשבון אע"פ שהרכב נתפס כיותר איכותי ע"י אבא שלי.

עיקר ההתלבטות נותרה בין היונדאי לקיה - שדי זהות בתחושה מבחינת אבא שלי, עם זאת הוא יכול להשיג הנחה של כ-9K על הקיה דרך הסתדרות המורים..

מה דעתכם המלומדת?

פורסם

הייתי לוקח את הקיה! חוץ מה-9K פחות שהוא יכול להשיג את הרכב(שזה יפה מאוד) לקיה יש גם 7 שנות אחריות ולטעמי רכבים יותר יפים משל האחות הגדולה:lol:.

:fadein:
פורסם
ה"נוחות הצרפתית" רלוונטית היום כמעט כמו "האמינות הצרפתית". ובמילים אחרות - i30 תהיה נוחה כמעט באותה מידה

וכך גם קיה סיד. ההבדלים לא עצומים ולא משהו שצריך להרתיע מרכישת מכונית X או Y. ענייני אבזור, מרווח וגודל תא

מטען עשויים להוות הבדל גדול יותר, וכדאי לשים להם לב - כאן טמון היתרון הגדול ביותר של מכוניות הסטיישן הקוריאניות.

רועי, עם כל הכבוד ליונדאי (ויש הרבה כבוד), נוחות הישיבה והנוחות הכללית ממש ממש לא דומות ל308.

אני לא מתיחס כרגע לנושא הכדאיות באופן ספציפי. גם אני לא הייתי לוקח 308SW מסיבות כאלו ואחרות, אבל מבחינת נוחות, זהו המושב הנוח ביותר שהנחתי בו את עכוזי ממשפחתיות רבות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בהחלט קיה,בתור חבילה היא הכי משתלמת ובכלל מדובר בחברה אמינה מאוד שעושה חיל באירופה ואני בטוח שעם היבואן הקודם לא היה מזניח את המותג היא בהחלט הייתה כוכבת בטבלת המכירות.

פורסם

קח את אבא ולכו לראות פיאט בראבו. מחיר נוח, מנוע 1.4 טורבו חסכוני וחזק, טיפולים כל 30K או שנתיים וביטוח זול. לחובתו גיר רובוטי ( יש ידני שאם בא בחשבון, אין טעם להסתכל על אוטו אחר לטעמי ), מושב אחורי לא מרווח במיוחד ותחושה מעט זולה בתא הנוסעים יחסית ל VW למשל.

פורסם

קיוויתי לעוד תגובות פשוט..

תודה לכם על המחשבות שלכם בעניין!

הפיאט לא נראית לי על הפרק. הרכב חייב להיות אוט' היות ואבי עבר תאונה שמונעת ממנו תיפעול מתמשך של גיר ידני, ואם התיבה הרובוטית בפיאט קרובה להתנהגות בטויוטה, אז בכלל אין על מה לדבר. מעבר לזה שנראה לי שהיא קטנה יותר משאר הרכבים המדוברים.

פורסם

תבדקו את האוקטביות. DSG 7 הילוכים, מנוע 1.2TSI (או אולי תצליח לגרד 1.8TSI בלי שהוא ירגיש.. 7.9 למאה). השיקול היחידי נגדן הוא אמינות\אחריות, נדמה לי שגם בסקודה כמו יתר VAG מדובר בשנתיים בלבד ואני לא יודע איך הן יחזיקו תקופה ממושכת כלכך, למרות שנשמע כאילו שהקילומטראז' שלכם נמוך וזה בעצם מה שמשנה. מבחינת תא נוסעים, צריכת דלק, בגאז', יחידות הנעה הן מצויינות.

כנ"ל לגבי סיאט ליאון, רק ששם גם ידוע על הנחות של 10% (תראה שרשור בכללי). הכל נכון גם לגביהן (חוץ מתצורת ההאצ'בק, שאני אישית מעדיף בהרבה מכל בחינה).

מעבר לזה, עשית כבר בדיקה די מקיפה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הסיד מצוינת לסוגה - ויחד עם ההנחה הנאה והאחריות הארוכה זה כבר הופך לסוג של מציאה בהשוואה למתחרות.

מסכים לחלוטין! הסיד רכב מצויין בפני עצמו וכשרואים את כל החבילה(מחיר,אחריות) יוצאת רכישה מאוד משתלמת.

• תוכן חדש...