Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כפי שאתם רואים, התקציב הוא לא גדול. מדובר ברכב ראשון שישרת אותי בנאמנות, בלי הרבה ביקורים במוסך.

אני לא כל כך בקיא בשוק כרגע, אז האופציה הראשונה שעלת לי לראש הייתה הפג'ו 205.

יותר מזה, מה אני מחפש? רכב קטן, חסכוני, עדיפות ל-3 דלתות (עושה לי את זה P=).

אני אשמח לקבל הצעות לרכבים אחרים שיכולים לעמוד בקרטריונים, לרוב זה יהיה לעבודה יומיומית של 50 קילומטר ביום בערך ואולי קצת יותר בסופ"ש. ד"א ראיתי פה קטריון שהרכב יוכל לעלות לירושלים, חחח אז אני מאוד אשמח למצוא רכב שיוכל למשוך לשם, ולא יתחמם לי בדרך XD יש לי שם משפחה שאני מבקר לעיתים קרובות.

מודה מראש לעוזרים!!

תודה.

פורסם
טוב, כפי שאתם רואים, התקציב הוא לא גדול. מדובר ברכב ראשון שישרת אותי בנאמנות, בלי הרבה ביקורים במוסך.

אני לא כל כך בקיא בשוק כרגע, אז האופציה הראשונה שעלת לי לראש הייתה הפג'ו 205.

יותר מזה, מה אני מחפש? רכב קטן, חסכוני, עדיפות ל-3 דלתות (עושה לי את זה P=).

אני אשמח לקבל הצעות לרכבים אחרים שיכולים לעמוד בקרטריונים, לרוב זה יהיה לעבודה יומיומית של 50 קילומטר ביום בערך ואולי קצת יותר בסופ"ש. ד"א ראיתי פה קטריון שהרכב יוכל לעלות לירושלים, חחח אז אני מאוד אשמח למצוא רכב שיוכל למשוך לשם, ולא יתחמם לי בדרך XD יש לי שם משפחה שאני מבקר לעיתים קרובות.

מודה מראש לעוזרים!!

תודה.

ממליץ לך לרכוש רכב מסוג מיצובישי קולט מודל 93 גיר רגיל. רכב 3 דלתות ממוצא יפני, חסכוני וחזק ונראה יחסית טוב. תוכל למצוא אחת כזאת בסביבות 11K ולעשות לה יישור קו של עד 3K ויש לך רכב שלא יראה יותר מדי מוסך. אומרים שהרכב הזה נשחט ע"י נהגים צעירים ושאין לך סיכוי למצוא אחת כזאת בצב טוב, אבל בתקציב שלך, כל רכב, יצטרך יישור קו ויהיה מעל 15 שנה אם מדובר ברכב יפני. מצד שני, אם תבחר בפיג'ו 205 תוכל להתקדם ב6 שנים מבחינת השנתון.

פורסם

10K ש''ח זה לא סכום לרכב שמור וכולל ביטוחים, אין חיה כזאת.

אתה תצטרך להתגמש קצת יותר.

ב 99% מהמקרים לא תמצא רכב בסכום כזה שהוא שמור ובמצב טוב, ועוד ישאר לך כסף לביטוחים.

יישור קו יוריד מהסכום כמה אלפים וגם ביטוחים זה גם כסף לא קטן (ביחס לתקציב שלך)

וכבר חצי מהסכום נפל, ואז מה תרכוש?

שלומי.

פורסם

ממליץ לך לנסות למשוך עוד חודש חודשיים ולהגדיל את התקציב מאשר שתקנה עכשיו משהו שתתחרט עליו עוד חודש.

קח בחשבון שביטוח חובה + צד ג' (אני משאר שאתה נהג חדש) זה חצי מהתקציב שלך.

איפה טסט? איפה יישור קו בסיסי?

פורסם

לא שמתי לב שהסכום כולל ביטוחים...חפש לך את אחד מהרכבים הבאים : סובארו ג'אסטי שנת 93 1.2 ידנית הזרקת דלק במצב שמור, סוזוקי סוויפט 94 ומעלה 1000 סמ"ק ידני הזרקה או פיג'ו 205 מעל 94. אל תקנה רכב עם קרבורטובר, זה רק יכניס אותך להוצאות מיותרות בסעיפי אחזקה וצריכת דלק.

פורסם

ניב תודה אני יריץ חיפוש.

בקשר לתקציב, זה די בעייתי, כי זה דחוף לי.

אני פשוט אמור לעבור לנהל מקום כלשהו, שאני חייב רכב כדי להגיע לשם על בסיס יומי, ואני מושך את זה כבר חודש..

יש לי גם את הסכום X 2. אבל הצבתי לעצמי תסכום הזה ואני לא רוצה לחרוג ממנו, בנוסף שאני עושה כרגע במקביל רשיון לאופנוע שתיהיה לי האופציה גם לקניית אופנוע. אבל לבינתיים אני מעדיף רכב.

אני יריץ חיפוש על הרכבים שציינת. תודה רבה!

פורסם

הייתי בעלים של דייהטסו שרייד שנת 93. מנוע 1.0 ידנית.

הרכב פשוט מדהים ברמות שאי אפשר לתאר. חסכוני, אמין, ביטוח זול, ואפילו חלקי חילוף זולים.

למען האמת הרכב היה אצלי שנה וחצי וחוץ מטיפול לאחר קילומטרים הוא לא היה מעולם במוסך.

יש גם גירסאות 1.3 ליטר שהם קצת יותר סוחבות.

לגבי העליות לירושליים אני לא יודע, אבל הרכב הזה לא עשה לי בעיות מעולם.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

לדעתי תתמקד באחת מהשתיים: או 205 או פונטו. ה205 קלה, זריזה, לא יקרה לתחזוקה, יחסית אמינה וחסכונית. אתה יכול למצוא אחת משנים 98-99 בתקציב הזה. כך שלדעתי בדרישות שלך הייתי מתמקד בשנתון הכי גבוה וכמובן במצב ספציפי של רכב נתון. לכן האופציות לטעמי הן ה205 או הפונטו שתהייה יותר בטיחותית ומודרנית.

בכל מקרה לא שווה לדעתי לקנות קולט בת 17-18 או ג'סטי מיושנת, במחיר הזה.

עוד אופצייה טובה בתקציב הזה, היא הפורד פיאסטה, גם שם תוכל לגרד (עם קצת מזל) את שנת 99.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...