Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 שנת 2002 - נזילת שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שציינתי,מצאתי בחור שנראה אמין ומבין ואבצע את התיקון אצלו. ד"א בנוסף התגלתה בעיה בבולמים של הרכב - והיא זאת כנראה שהשפיע על המערכת ההידראולית. התיקון מתוכנן למחר, נחייה ונראה מה התוצאות.

בברכה

פורסם

אתה בטוח שלא התכוונת לאורן מ"אורן שרותי רכב" בחולון?

אני לא מכיר אלון שרותי רכב בחולון.

רפאל

פורסם
אתה בטוח שלא התכוונת לאורן מ"אורן שרותי רכב" בחולון?

אני לא מכיר אלון שרותי רכב בחולון.

רפאל

צודק צודק צודק !!!! אני מייד מתקן את הפוסט שלי :)

פורסם
לאחר אבחון מעמיק הסתבר - המחשב של היחידה ההידראולית תקין.

ישנה תקלה בחיישן הסיבובים של ההגה - COM2000

ונזילה במערכת הידראולית שצריך לאתר.

תודה על האבחון והיחס ל- אלון מ"אלון שרותי רכב" בחולון. !!!

כמובן שהכוונה לאורן בן סימון מ "אורן שרותי רכב" !!!!

פורסם
בינתיים קבעתי עם בני ל. מהפורום שיקח את הרכב לאיזשהו "גורו" שהוא מכיר שבוע הבא, נראה מה יהיו התוצאות :)

בני המליץ לך על אורן ?

פורסם
בני המליץ לך על אורן ?

אכן כן, היום בוצע התיקון אצל אורן התיקון ערך 10 שעות (ללא הגזמה אני הייתי ליידו כל הזמן) גילה תקלות מסכנות חיים (תפוח רופף בגלגל שמאל) שנשארו מתיקון הגיר. אני רק יכול להודות על המקצועיות והסבלנות של אורן במשך היום.

תודה אורן !!!

לכל בעלי הצרפתיות ובכלל, לפי דעתי מומלץ ביותר.

פורסם
אכן כן, היום בוצע התיקון אצל אורן התיקון ערך 10 שעות (ללא הגזמה אני הייתי ליידו כל הזמן) גילה תקלות מסכנות חיים (תפוח רופף בגלגל שמאל) שנשארו מתיקון הגיר. אני רק יכול להודות על המקצועיות והסבלנות של אורן במשך היום.

תודה אורן !!!

לכל בעלי הצרפתיות ובכלל, לפי דעתי מומלץ ביותר.

חחחחה! ממש כמו ניתוח!

האם שווה לבדוק תביעה? בשל רשלנות של מוסך מורשה? אולי תגיעו לפשרה ותקבל פיצוי / השתתפות על העבודה (בטוח שאורן לא עבד בהתנדבות) :)

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם
חחחחה! ממש כמו ניתוח!

האם שווה לבדוק תביעה? בשל רשלנות של מוסך מורשה? אולי תגיעו לפשרה ותקבל פיצוי / השתתפות על העבודה (בטוח שאורן לא עבד בהתנדבות) :)

זה לא מוסך מורשה, זה היה מוסך גירים, עזוב אותי מתביעות, בינתיים אני מפחד להכניס לשם את הרכב שוב אם יהיו בעיות נוספות בגיר.

• תוכן חדש...