Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה להניע גם שהמנוע חם וקר.יש סטרטר ורק אחרי 2ו-3 פעמים נדלק ולפעמים מניע ונכבה אבל אחרי שהניע הטורים יציבים והמנוע עובד יופי.האוטו אצלי3 שבועות ובזמן הזה 4 פעמים היה ירידה בכח של המנוע והאוטו בקושי נסע לכ-10עד20 ואז חזר לנסוע רגיל

מה כוון הבעי

מדובר בשנת 2002 מנוע2000

פורסם

אם ניסית להניע ולא הלך לך,תיתן כמה דפיקות על טנק הדלק באיזור של משאבת הדלק[מתחת למיכל],אם אח"כ הניע זה משאבת דלק תקולה.

פורסם

היום הייתי במוסך מרכזי של רנו-ניסאן בתא ליד הסינרמה בשביל טיפול ויישור קו ובדקו במחשב והכל היה תקין מהמחשב.

בדקו את הפילטר אוויר שהיה שחור ומלא אבק שחור ורק ניקו אותו קצת מבלי להחליף מכיון שאמרו שצריך לעשות ניקוי ושאיפה של המערכת ולא היה זמן,אמרו לי לבוא ביום אחר.מה שכן האוטו עכשיו בינתיים מניע ישר.אעדכן בעוד שבוע אם ימשיך להניע במכה.

אבקש דעה עם הפילטר אוויר יכל לגרם להנעה הקשה

תודה לכל העונים

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התחיל לפני חודש והחמיר

כשהאוטו קר הוא מניע ישר ונוסע טוב ואחרי נסיעה קצרה שהאוטו כבר חם קשה מאד להניע ואף נכבה אחרי כמה מטרים עם גמגום ונפילת טורים.בימים אחרונים יש ירידה חדה בכח סחיבה של האוטו ואף היו כמה בלקפיירים בתחילת נסיעה.

מה יכול להיות הבעיה

מדובר במקסימה 2000 שנת 2002

תודה מראש לעונים

האם יש מוסך לניסן כמו מוסך רון לפולקסווגן (?)

האם יכל להיות שיונית חום מנוע גורם לזה (?)

פורסם

בדרך כלל הבעיה במצערת

יש לבצע ניקוי וכיול

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

פילטר אוויר הוחלף לפני 4 חודשים וההתנעה הסתדרה.

ביום ראשון האחרון הייתי במוסך מאחר ובשבת האוטו בקושי נסע כולל כל הסימפטומים,ואחרי סדרת בדיקות,וגם התזה הגונה

של ספרי קרבורטורים המליץ לי לגשת למוסך מורשה.

כבר היה מאוחר ולכן הביקור במורשה נדחה ליום רביעי ,ואציין שבקושי הגעתי לחניה בבית.

אתמול יום שני שיחקתי עם כל המגעים החשמליים ועשיתי סיבוב קצר,האוטו הניע ישר אבל איחר בתגובה ועדיין לא סחב

כמו שצריך אבל כן היה שיפור לעומת יום ראשון.

היום בערב נסעתי והאוטו היה כמו חדש.

אני לא מבין מה קורה פה!האם בכל זאת לגשת לבדיקה במוסך מורשה או לחכות עם זה כמה ימים?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

היום הייתי במוסך מורשה והיתחברתי למחשב ויצא שהחיישן חמצן maf sensor לא תקין ויש להחליפו לפני הכל וכנראה

גם יפתור את בעית הסחיבה.אבל המחיר!!!1950 שקל לפני עבודה ואין חליפי.

שילמתי 230 שקל על הבדיקה שזה לא נורא ויצאתי משם.

כמה שאלות:

1.האם כדאי לנקות והאם זה אפשרי בכלל?

2.איפה קונים יותר בזול ואם אפשר וכדאי לשים חליפי?

3.אם בחו"ל איך עושים זאת?

פורסם

אפשר למצוא חיישן MAF יותר זול בחצי ואני מתפלא שלא הציעו לך אפשרות זו. ניקוי לא יעזור או שיעזור לתקופה קצרה ואז הרכב יפסיק לסחוב לגמרי ויתקשה להניע.

• תוכן חדש...