Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום באיזה מכון רישויי בפתח-תיקווה והאזור קל יותר להעביר טסט, זאת אומרת פחות משגעים אותך, ולא יושבים על נקודות ?

פורסם

למיטב ידיעתי, בפתח תקוה יש שני מכוני רישוי.

אל תשאל איך ולמה אני יודע, אבל לפחות לאחד מהם אתה ממש לא רוצה להתקרב.

אני לא אזכיר פה שם מסיבה השמורה איתי, אולם בפשטות אומר לך שאם יש לך אפשרות לעשות טסט בעיר אחרת, לך על זה בלי לחשוב פעמיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עשיתי פעם אחרת טסט במכון הרישוי בסגולה. מה אני אגיד, נכנסים שם לווריד ברמה מטורפת. אני לא אומר להקל ראש בדברים בטיחותיים אבל לא צריך לעשות מכול דבר קטן סיפור.

אישית לא הייתי אף פעם בראש העין, אבל הבנתי שהם קלילים יותר.

פורסם

לא .

התחלת במבדק אתה חייב לסיים .

אתה יכול להתקשר למשרד הרישוי ולהגיד להם ששלמת את הטסט אבל הוא אבד לך .

הם ישלחו לך חדש משולם ואתו תלך למכון אחר .

קצת מסורבל אבל זו הדרך .

פורסם

עוד מכון שלא כדאי להיכנס אליו זה המכון בכפר סבא.

על בטיחות אין מה לומר- צריך לרשום ליקוים.

אבל הם כל כך "סוחטים".

2 דוג' שאני זוכר:

יש לנו טרנספורטר עם 8 נוסעים+ נהג.

ביום יום אנחנו לא מרכיבים את כל הספסלים, אלא מפרקים ספסל אחורי אחד.

אבא שלי, בן 70+ הלך להעביר את האוטו טסט כי אני הייתי בבסיס, הם עברו כיסא כיסא ורשמו אם יש או לא, לא הסכימו להעביר לו את הרכב טסט עד שנרכיב את הכיסאות(מילא היו בודקים את החגורות אבל את זה הם לא עשו, הם רק ספרו מושבים מהחלון).

כמו כן יש את הקטע של "לוחית הזיהוי" אבל לאחר מכן הבנתי שזה באופנה עכשיו בכל המכונים.

קובי

פורסם

למה בכלל לחפש מכון שמקל את הבדיקה??

טסט זהו מבחן חשוב שמכשיר את הרכב לנסיעה בטוחה. אם תקל ראש בבדיקה כזו אתה יכול למצא עצמך מתנגש בעץ או חלילה ברכב אחר.

טפל ברכב שלא יהפוך לנשק

• תוכן חדש...