Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב - SI BM mkIII

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקומך-הייתי רץ על הפירלס.בPARTS מוכרים סאב כזה ב124 דולר! 10 אינטש.175 ואט רמס.שניים כאלה נמכרים ביד 2 ב2700.ב250 דולר זוג סאבים טובים-מציאה!

פורסם

הוא מתכוון לסאב בתצורה רגילה, כזה עם באסקט ומגנט עמוקים, לא סאב שטוח שהכל בו דחוס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אין בעיה של מקום ו/או אילוצים כלשהם אין סיבה באמת להעדיף סאב "שטוח".

ה XLS של פירלס מעולה ומתומחר מצויין.

...CASKA for life

פורסם
במקומך-הייתי רץ על הפירלס.בPARTS מוכרים סאב כזה ב124 דולר! 10 אינטש.175 ואט רמס.שניים כאלה נמכרים ביד 2 ב2700.ב250 דולר זוג סאבים טובים-מציאה!

אפשר קישור לאתר בבקשה?

תודה על ההמלצות עד כה..

סאבים שטוחים ידועים כמדוייקים אבל לא מספיק עמוקים בבאס, כידוע לי..

מה נפח התיבה שדורש XLS 10"?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

http://www.parts-express.com/wizards/searchResults.cfm?srchExt=CAT&srchCat=456

זה לא הסאב שמופיע לי בחוברת שהחנות שלחה לי.

הסאב שמופיע בקישור הוא דגם אחר אבל גם יקר יותר.

אנסה לשלוח לך את הדגם המדוייק בשלב מאוחר יותר.

מנואל,צריך לעשות חשבון גם לבניית התיבה על מנת לשקלל את המחיר שיצא לך בסהכ אבל לדעתי אם אכן תביא משם "ביבוא אישי"(:wink:) תחסוך בגדול.

ליאור

פורסם

אני שמעתי את סאב הזה, יותר מדויק שני סאבים של 12 אינץ' בתיבה סגורה של 120 ליטר. אין יותר טוב.

הם ממש דומים ל-IDMAXים, גם בדיוק וגם בעוצמה, רק שהם דורשים הרבה יותר נפח, אבל פחות הגברה.

לסיכום: למערכת SQ מושלמת ללא אילוצים בחוסר מקום עדיף PEERLESS XXLS, ואם יש אילוצים בחוסר מקום עודיף IDMAX 10 (כמובן גם תלוי בגודל הרכב)

פורסם
מצאתי לך את הדגם המדוייק שעליו דיברתי.

http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=299-238&FTR=PEERLESS%20830876%2010&CFID=27872703&CFTOKEN=95327909

ליאור

ליאור אני מבין כי מדובר ב- XXLS ולא ב-XLS?

מה הנפח המומלץ לסאב בודד כזה?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...